Speltips & odds: MFF eller AIK – vilka går till semifinal?

Malmö FF - AIK speltips

Under kvällen klockan 20:15 spelas mötet mellan Malmö FF – AIK i Svenska Cupen kvartsfinal.

Malmö FF X AIK

1.80

3.40

4.60
Spela nu ➤
Odds hämtat: 25/06/2020 – 15:00

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Lewicki

Antonsson – Christiansen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, AIK

Haugaard

Tihi – Granli – Mets

Adu

Hussein – Ylätupa – Larsson – Asani

Strannegård – Goitom

Läs om hur ni gör för att streama Malmö FF – AIK här. Ni kan även kolla in hur ni hittar en Hammarby – IFK Göteborg live stream.

En värdemätning för båda lagen

Allsvenskan 2020 är på gång på riktigt och nu även Svenska Cupen. Kvartsfinalerna i Svenska Cupen ska nu göras upp om vinnaren och under kvällen möts Malmö FF – AIK i en het match mellan två toppkandidater. Hemmalaget har inte förlorat mot Stockholmsklubben på deras senaste åtta möten.

Malmö FF kommer till denna matchen med en ganska skakig inledning av årets allsvenskan. Skånelaget har endast tagit fem poäng av nio möjliga, något som klubben inte tar med en klackspark. I deras senaste match fick de endast 2-2 hemma mot nykomlingen Varbergs BOIS och lagkaptenen Anders Christiansen ådrog sig även ett rött kort under den första halvleken vilket drabbar laget i deras nästkommande allsvenska match. Trots detta har Malmö FF en otrolig bredd och kvalitet på varje position vilket kommer att gynna dem i långa loppet. Vi tror att hemmalaget har en fördel i och med detta och kommer att visa vägen under detta möte.

Liksom hemmalaget är dagens bortalag något kritiserad efter deras tafflande insats i deras förra match. Förlust med stora 1-4 hemma i Stockholm mot IFK Norrköping efter en fin uppvisning av bland annat den förre AIK-spelaren Simon Thern, som sedermera satte slutresultatet för denna toppmatch där AIK hade lite att sätta emot. Detta unga och frejdiga AIK har betalat sig i tidigare matcher, som tränare Rikard Norling har implementerat, men vi tror att de har mindre att tillföra i stora matcher mot bättre motstånd. Laget har inte spelat oavgjort på deras senaste fem matcher.

Speltips & odds

Båda lagen kommer att komma taggade till tänderna till detta laddade möte där två allsvenska topplag ska göra upp om en plats i semifinalen i Svenska Cupen. Hemmalaget har en viss fördel av hemmaplan, vilket vi tror kommer att gynna dem idag. Malmö FF har även en större historik av att vinna mot AIK den senaste tiden.

Vi tror att Malmö FF – AIK kommer att erbjuda en underhållande match med flera offensiva ingredienser, men som sedan kommer att innebära en vinst för hemmalaget tillslut. Malmö FF har en mer kvalitativ bredd och AIK har haltande självförtroende från deras föregående match. En hemmavinst för Malmö FF ger 1.75 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna härliga svenska match.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.75 på Bet365 (odds hämtat 25/6, 15:00)

Fler artiklar från Allsvenskan

Streama Hammarby – AIK (15/5): Live stream & TV
Streama Hammarby - AIK (15/5): Live stream & TV
Läs allt om hur ni gör för att live streama Hammarby - AIK! Se derbyt direktsänt på nätet.
14 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama AIK – IFK Göteborg (7/5): Live stream & TV
Streama AIK - IFK Göteborg (7/5): Live stream & TV
AIK och IFK Göteborg möts i en laddad match på lördag eftermiddag. Se hur ni hittar en live stream för att se matchen från Allsvenskan! …
6 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Hammarby – Malmö (2/5): Live stream & TV
Streama Hammarby - Malmö (2/5): Live stream & TV
Hitta er Hammarby - Malmö FF live stream, att se direktsänt på internet. Lagen möts i en allsvensk toppmatch på måndag kväll! …
1 maj, 2022 | Emil Sandberg
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]