Speltips & odds: Manchester United - Wolves 1/2

Trolig laguppställning, Manchester United

De Gea

Wan Bissaka – Lindelöf – Maguire – Williams

Matic – Fred

James – Mata – Pereira

Martial

Trolig laguppställning, Wolves

Patricio

Dendoncker – Coady – Saïss

Doherty – Neves – Moutinho – Jonny

Traoré – Jiménez – Jota

Ett återkommande tema

Mötet mellan Manchester United – Wolves i Premier League är snart här. Många gånger denna säsong har hemmalaget stått för prestationer där man har undrat hur långt ner de kommer att sluta i tabellen när Premier League drar i sitt slutskede, medan andra matcher har varit toppprestationer mot de bättre lagen i ligan. Nu ställs de återigen mot ett lågt stående, men stundtals giftigt, Wolves på Old Trafford, en taktik som har visat sig vara ganska gynnsam såhär långt. Manchester United har dessutom ett facit av att ha de mindre bra prestationerna mot sådana lag och bättre mot lag som har ett högt fösvar och vill föra spelet. Lagen står båda på 34 poäng och 24 spelade matcher i Premier League, som även konkurrenten Tottenham gör. Detta möte kommer att bli intressant på flera olika sätt.

På en femteplats i ligan för närvarande hittar vi lördagens hemmalag Manchester United som har varit minst sagt kritiserade under perioder denna säsong. I deras föregående match i Premier League förlorade de mot Burnley med 0-2 efter mål av den store nya zeeländaren Chris Wood och den engelske anfallskompanjonen Jay Rodriguez. United stod för en innehållsfattig prestation som kantades av ett dåligt anfallsspel. Nu får de en ny chans att visa sig bra framför sina egna supportrar och deras hemmaarena.

Wolves åker till detta möte med en viss bitter smak efter en uddamålsförlust i Premier League mot den evige serieledaren Liverpool på hemmaplan. En 1-2-fölust där de höll emot bra och hade ett oavgjort under en lång period i matchen, men brasilianaren Roberto Firmino satte det avgörande målet med endast nio minuter kvar. Den vindsnabbe yttern Adama Traore hade en fin uppvisning, något som tillslut inte räckte hela vägen för hemmalaget. Wolves står för närvarande på en sjundeplacering men står på lika många poäng som lördagskvällens motståndare och med lika många spelade matcher. Mötet kommer därav bli en rysare där segraren kommer att rycka i kampen om Europaplatserna.

Speltips & odds

Manchester United har en historik av att prestera sämre mot de lägre rankade lagen och tvärtom mot de bättre, något som visade sig i deras förra match. Möten mellan lagen har tidigare slutat i en uddamålsvinst eller ett oavgjort resultat efter en jämn match, något som vi tror kommer att hända även denna gången. Vi tror att Wolves kommer att ställa sig lågt och kontra på hemmalaget och göra det svårt för dem att hitta de ytor bakom backlinjen som de vill komma åt, något som kommer att resultera i en jämn match.

Vi tror att matchen kommer att sluta oavgjort i mötet mellan Manchester United – Wolves efter att båda lagen har visat upp sina förmågor som tar ut varandra. Till ett odds på 3.40 på Bet365 kan du satsa på detta och därav känna spänningen av detta intressanta engelska möte.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.40 på Bet365 (odds hämtat 27/1, 11:30)