Speltips & odds: Manchester United - Newcastle 26/12

MANCHESTER UNITED X NEWCASTLE UNITED Spela nu
1.33 5.25 9.00 Spela nu

Trolig laguppställning, Manchester United

David De Gea

Aaron Wan-Bissaka – Victor Nilsson Lindelöf – Harry Maguire – Ashley Young

Scott McTominay – Fred – Paul Pogba

Marcus Rashford – Anthony Martial – Mason Greenwood

Trolig laguppställning, Newcastle

Martin Dubravka

Fabian Schär – Federico Fernández – Florian Lejeune

Javier Manquillo – Isaac Hayden – Jonjo Shelvey – Miguel Almirón – Jetro Willems

Andy Carroll – Joelinton

Är du förresten ute efter att streama Premier League live eller titta på Europa League direkt på nätet.

Boxing Day

Varje år den 26 december spelas de så populära Boxing Day-matcherna. Hela dagen fylls av fotboll från Englands högsta ligor, och det finns knappt ett lag som inte är i spel.

Tottenham och Brighton kickade igång Premier Leagues Boxing Day denna jul, och trots att Graham Potters mannar tog ledningen var det Tottenhams fans som skrattade sist.

Manchester United möter idag Newcastle. Två lag med två olika ambitionsnivåer, men båda lag ligger på samma antal poäng – 25. Manchester United åkte på ett rejält bottennapp senast, då man förlorade mot tabelljumbon Watford. En av få positiva saker – kanske till och med det enda – att ta med sig från den matchen var att Paul Pogba gjorde comeback efter en tre månader lång skadefrånvaro, då han hoppade in med en halvtimme kvar att spela. Han finns troligen med redan från start ikväll.

Newcastle spåddes en svag säsong efter att man slarvade bort Rafa Benítez, men Steve Bruce har presterat över förväntan. Laget ligger på övre halvan och har en fin formkurva med 3-1-1 på de fem senaste.

Speltips & odds

Manchester United må ha det klart starkaste laget på papper, men fotboll spelas inte på papper utan på gräs. Sett till de båda lagens prestationer denna säsong är de här två lagen jämbördiga, och följer vi devisen ”du är aldrig bättre än din senaste match” har vi klar fördel Newcastle.

Vi tycker att 3.25 gånger pengarna på X2 är för bra för att motstå. Newcastle är inte favoriter, men chansen att de får med sig minst en poäng från ett uddlöst och svagt Man United är större än 1/3. Oddset finner ni på Bet365.

  • Tips: X2
  • Odds: 3.25 på Bet365 (odds hämtat 16:45 26/12)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]