Speltips & odds: Manchester City - Leicester 21/12

MANCHESTER CITY X LEICESTER CITY Spela nu
1.35 5.75 7.00 Spela nu

Manchester City jagar

Det var nog väldigt få, om ens någon, som inför säsongen trodde att Leicester City skulle ligga före Manchester City när vi skulle kliva in i julomgångarna i december. Men Brendan Rodgers har gjort fantastiska resultat mot Leicester, och vore det inte för att Liverpool gått fasansfullt bra kunde man varit på väg att upprepa säsongen 2015-16.

Just nu har Leicester 10 poäng upp till Liverpool, och även om det inte är totalt omöjligt att hämta in så är det minst sagt svårt. Blickar man istället nedåt kan man se att Leicester inför denna omgång hade hela 14 poäng ned till femteplatsen och missad Champions League-plats. Ganska bekvämt avstånd, alltså.

Mellan motståndarna i kvällens stormöte skiljer fyra poäng, och känner vi Pep Guardiola rätt har han heller ännu inte helt gett upp ligatiteln.

Till dagens match saknas sedan tidigare Aymeric Laporte, Leroy Sané, John Stones och David Silva. Sergio Agüero är tillbaka efter skada men inleder på bänken.

Leicester City är utan avbräck.

Speltips & odds

Både Manchester City och Leicester har visat upp en fantastisk offensiv denna säsong, och de snittar båda över 2 mål per match. Vad det gäller defensiven har Leicester minst insläppta mål i Premier League, medan Man City särskilt på sistone svajat en aning.

Det märks väldigt tydligt hur mycket Aymeric Laporte saknas, och Fernandinho må vara en fantastisk defensiv mittfältare men har inte vanan att spela mittback.

Vi tror att det kommer att smälla åt båda håll, men att Manchester City i slutändan trots allt visar att man är det i grund och botten starkare laget. ”Manchester City vinner & båda lagen gör mål” spelas till 2.40 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Manchester City vinner & båda lagen gör mål
  • Odds: 2.40 på Bet365 (odds hämtat 17:45 21/12)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]