Speltips & odds: Malmö FF - Kalmar FF 19/7

Malmö FF – Kalmar FF, 19/7 14:30

Malmö FF X Kalmar FF

1.36

4.75

8.50
Spela nu ➤
Odds hämtat: 19/07/2020 – 09:45

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Lewicki – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, Kalmar FF

Hägg-Johansson

Nouri – Aliti – Arokoyo

Ingelsson – Gustafsson – Romario – Ring

Magnusson – Crona – Sachpekidis

En resa uppåt i tabellen

Under söndagseftermiddagen ska Malmö FF – Kalmar FF mötas i en solig match i allsvenskan. Hemmalaget har börjat komma igång med sitt spel på riktigt, medan bortalaget har gått ner i form på sistone. Malmö FF har vunnit sina fyra senaste möten med Kalmar FF.

Malmö FF är hungriga på fler segrar efter en mindre bra start på säsongen. Laget har inte fått den start på årets allsvenska som de hade velat, men har på sistone börjat komma igång sakta men säkert. I lagets senaste match vann de med 1-2 på bortaplan mot Östersunds FK efter mål av Ola Toivonen och Anders Christiansen. Nu har vandringen uppåt i tabellen och mot serieledaren IFK Norrköping börjat och vinsterna ska nu radas upp på hög. Malmö FF parkerar för närvarande på en femteplats med lika många poäng som Varbergs BOIS (13).

Gästerna Kalmar FF har på den senaste tiden gått ner sig och befinner sig just nu på en nedflyttningsplats i tabellen. Fjortondeplacerade laget förlorade i deras senaste match mot Hammarby med 1-2 i Stockholm. Kalmar FF har förlorat de tre senaste matcherna i allsvenskan med ett måls marginal i samtliga. Formkurvan pekar nedåt för närvarande för det småländska laget som började på ett anmärkningsvärt sätt i allsvenskans inledning. Nu ser det mer dystert ut för Kalmar FF och dagens motstånd tror vi kommer att vara för mäktigt.

Speltips & odds

Dagens värd Malmö FF kommer till detta möte med Kalmar FF med en form som pekar uppåt. Senaste matchen visade dem att de har en höjd i deras spel där de kan spela ut sitt spel och göra det väldigt bra. Samtidigt har bortalaget en dålig period och radar upp dåliga prestationer efter varandra.

Vi tror att matchen mellan Malmö FF – Kalmar FF kommer att bli en match där hemmalaget dominerar under hela matchen och har mycket boll och att bortalaget får försvara sig bäst de kan. Malmö FF har många som kan göra mål, varav ett nygammalt ansikte i Ola Toivonen presenterade sig i målprotokollet i deras föregående match. Vi tror att Malmö FF kommer att vinna båda halvlekarna i matchen. Ett spel på Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid) ger oddset 2.05, något du kan hitta på Bet365 och mycket annat.

  • Tips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.05 på Bet365 (odds hämtat 19/7, 09:45)

Fler speltips

Djurgården – Elfsborg, 18/10: Speltips & stream
Djurgården - Elfsborg, 18/10: Speltips & stream
Spelbolag erbjuder nästan dubbla degen i odds på att Djurgården ska slå Elfsborg och gå upp i serieledning i Allsvenskan. Detta blir vårt speltips.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
Venezia – Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Venezia - Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Nykomlingen Venezia tar emot Fiorentina i den italienska Serie A. Vi går igenom odds, streaming och ger ett rakt speltips, till ett bra odds.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
Arsenal – Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Arsenal - Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Måndagsmatchen i Premier League bjuder på en hård kamp mellan Arsenal och Crystal Palace. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson