Speltips & odds: Malmö FF - Kalmar FF 19/7

Malmö FF – Kalmar FF, 19/7 14:30

Malmö FF X Kalmar FF

1.36

4.75

8.50
Spela nu ➤
Odds hämtat: 19/07/2020 – 09:45

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Lewicki – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, Kalmar FF

Hägg-Johansson

Nouri – Aliti – Arokoyo

Ingelsson – Gustafsson – Romario – Ring

Magnusson – Crona – Sachpekidis

En resa uppåt i tabellen

Under söndagseftermiddagen ska Malmö FF – Kalmar FF mötas i en solig match i allsvenskan. Hemmalaget har börjat komma igång med sitt spel på riktigt, medan bortalaget har gått ner i form på sistone. Malmö FF har vunnit sina fyra senaste möten med Kalmar FF.

Malmö FF är hungriga på fler segrar efter en mindre bra start på säsongen. Laget har inte fått den start på årets allsvenska som de hade velat, men har på sistone börjat komma igång sakta men säkert. I lagets senaste match vann de med 1-2 på bortaplan mot Östersunds FK efter mål av Ola Toivonen och Anders Christiansen. Nu har vandringen uppåt i tabellen och mot serieledaren IFK Norrköping börjat och vinsterna ska nu radas upp på hög. Malmö FF parkerar för närvarande på en femteplats med lika många poäng som Varbergs BOIS (13).

Gästerna Kalmar FF har på den senaste tiden gått ner sig och befinner sig just nu på en nedflyttningsplats i tabellen. Fjortondeplacerade laget förlorade i deras senaste match mot Hammarby med 1-2 i Stockholm. Kalmar FF har förlorat de tre senaste matcherna i allsvenskan med ett måls marginal i samtliga. Formkurvan pekar nedåt för närvarande för det småländska laget som började på ett anmärkningsvärt sätt i allsvenskans inledning. Nu ser det mer dystert ut för Kalmar FF och dagens motstånd tror vi kommer att vara för mäktigt.

Speltips & odds

Dagens värd Malmö FF kommer till detta möte med Kalmar FF med en form som pekar uppåt. Senaste matchen visade dem att de har en höjd i deras spel där de kan spela ut sitt spel och göra det väldigt bra. Samtidigt har bortalaget en dålig period och radar upp dåliga prestationer efter varandra.

Vi tror att matchen mellan Malmö FF – Kalmar FF kommer att bli en match där hemmalaget dominerar under hela matchen och har mycket boll och att bortalaget får försvara sig bäst de kan. Malmö FF har många som kan göra mål, varav ett nygammalt ansikte i Ola Toivonen presenterade sig i målprotokollet i deras föregående match. Vi tror att Malmö FF kommer att vinna båda halvlekarna i matchen. Ett spel på Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid) ger oddset 2.05, något du kan hitta på Bet365 och mycket annat.

  • Tips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.05 på Bet365 (odds hämtat 19/7, 09:45)

Fler speltips

Sverige damer - Japan damer, 30/7: Speltips & stream
Sverige damer - Japan damer, 30/7: Speltips & stream
Damlandslaget har öst in mål i OS. Ändå tror inte spelbolag på att kvartsfinalen mot värdnationen bli målrik. Speltipset går till ett överspel till högt odds.
News icon 29 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Maribor - Hammarby, 29/7: Stream, speltips & odds
Maribor - Hammarby, 29/7: Stream, speltips & odds
Hammarby har 3-1 att gå på från första mötet. Håller man ledningen? …
News icon 28 juli, 2021
Author icon Emil Sandberg
Slask Wroclaw - Ararat Yerevan, 29/7: Speltips & stream
Slask Wroclaw - Ararat Yerevan, 29/7: Speltips & stream
Polska Slask Wroclaw vann komfortabelt i Armenien över Ararat Yerevan, i Europa Conference League kvalet. Samma utfall väntas i hemmamötet, till ett bra odds.
News icon 28 juli, 2021
Author icon Katten Jansson