Speltips & odds: Malmö FF - Helsingborgs IF 5/8

Speltips MFF Helsingborg

Malmö FF – Helsingborgs IF, 5/8 19:00

Malmö FF X Helsingborgs IF

1.20

6.50

13.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 04/08/2020 – 18:55

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Brorsson – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Traustason

Kiese Thelin

Trolig startelva, Helsingborgs IF

Nilsson

Randrup – Diskerud – Olsson – Eriksson

Timossi-Andersson – Gigovic – Hendriksson – Svensson

Jönsson – Van den Hurk

Processen är på god väg

Under onsdagskvällen ska Skånederbyt mellan Malmö FF – Helsingborgs IF äga rum i en match i allsvenskan. Hemmalaget har vunnit de tre senaste mötena lagen emellan.

Efter en skakig inledning har Malmö FF kommit igång och visade det i deras senaste match. I deras föregående möte vann de med stabila 3-0 mot IFK Göteborg efter bland annat mål av 19-årige talangen Amin Sarr och det var bud på även fler. Nu siktar de mot högre höjder. Skånelaget står för närvarande på lika många poäng som ledande IFK Norrköping i tabellen efter deras oavgjorda resultat mot Mjällby AIF i deras senaste match. Vi tror att denna spelmässiga process under den nya tränaren Jon Dahl Tomasson kommer att ta tid att implementera, men att Malmö FF är på god väg att få den på plats. Det ska laget visa ytterligare i Skånederbyt under onsdagen.

Helsingborgs IF har ådragit sig med flera tunga skador på lagkaptenen Andreas Granqvist som Andreas Landgren under årets gång. I deras senaste match spelade de oavgjort med 1-1 mot ett nedåtgående Hammarby som ser ut att ha det väldigt kämpigt för närvarande. Mellbergs lag ligger just nu på en femtondeplacering i tabellen, näst sist, och har haft det svårt i denna inledning på allsvenskan 2020. Tio poäng på 12 matcher har det endast blivit för Helsingborgs IF som inte vill riskera att åka ur i höst, något som idag ser ut att vara väldigt svårt för Skånelaget.

Speltips & odds

Malmö FF har vunnit sina tre senaste matcher mot Helsingborgs IF och är på gång för närvarande. Laget har gjort nio mål på deras senaste tre matcher något som vittnar om en målgladhet. Samtidigt har dagens bortalag inte lyckats vinna någon match på deras fem senaste försök. Vi tror att matchen mellan Malmö FF – Helsingborgs IF kommer att erbjuda en kampvilja mellan två skånska rivaler som kommer att ge allt för sitt lag. Bortalaget har sett stabbiga och skadeskjutna ut under året, medan hemmalaget har en bred fin trupp att tillgå.

Hemmalaget kommer att gå framåt i denna hemmamatch och lufta truppen vilket kommer att ge utdelning i mål i båda halvlekarna medan Helsingborgs IF inte lyckas göra fler. Vi tror att Malmö FF kommer att vinna båda halvlekarna, Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid), och tror på oddset 1.72 som finns att hämta på Bet365. Gör detta nu för att ta del av detta rivalmöte och du kan hitta fler odds på andra möten.

  • Tips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 1.72 på Bet365 (odds hämtat 4/8, 18:55)

Fler speltips

Rafael Nadal – Daniil Medvedev, 30/1: Speltips & stream
Rafael Nadal - Daniil Medvedev, 30/1: Speltips & stream
Streama finalen av Australiska Öppna där Rafael Nadal möter Daniil Medvedev. Vårt speltips landar på att spanjoren tar minst två set, till ett bra odds.
28 januari, 2022 | Katten Jansson
Gambia – Kamerun, 29/1: Speltips & stream
Gambia - Kamerun, 29/1: Speltips & stream
Värdnationen Kamerun kan mycket väl stöta på hård patrull mot Gambia i det Afrikanska mästerskapet. Se här hur du kan streama kvartsfinalen.
28 januari, 2022 | Katten Jansson
Burkina Faso – Tunisien, 29/1: Speltips & stream
Burkina Faso - Tunisien, 29/1: Speltips & stream
En tuff och stängd kvartsfinal är att vänta mellan Burkina Faso och Tunisien. Vårt speltips landar på en målsnål landskamp, till ett högt odds.
28 januari, 2022 | Katten Jansson