Speltips & Odds: Lyon - Bayern München 19/8

Trolig laguppställning, Lyon

Lopes

Denayer – Marcelo – Marcal

Dubois – Caquaret – Guimaraes – Aouar – Cornet

Ekambi – Depay

Trolig laguppställning, Bayern München

Neuer

Kimmich – Boateng – Alaba – Davies

Goretzka – Müller – Perisic

Lewandowski

Här kan du ta reda på hur du kan streama Lyon – Bayern München och även hur du kan streama Ferencváros – Djurgården

Tyska maskinen igång igen

Nu när PSG är klara för finalen efter att ha förstört tyska RB Leipzig så är det nu Bayern Münchens tur att möta franska Lyon i semifinal.

Bayern München kommer ut från vad som var ett målkalas. Barcelona var inte ens likt sig själva när de blev överrumplade med åtta mål. Efter matchen fick Lionel Messi nog och nu ryktas det att han vill ut ur klubben. Manchester City sägs vara toppkandidaterna att signera argentinaren. Hursomhelst nu när Bayerns självförtroende är på topp står de nu inför mörkblåa Lyon.

Lyon å andra sidan slog ut den engelska storgiganten Manchester City i kvartsfinal. Lyon utnyttjade Peps taktik och lyckades göra mål på två kontringarna. Personligen tycker jag att Manchester City inte spelade som de brukar. Antingen gick allt fel, eller så underskattade Pep Guardiola Lyon. Nu när Lyon gått vidare så vet vi inte vad de mystiska fransmännen kan bjuda på i semifinalen mot den tyska maskinen Bayern München.

Inför matchen ska båda lagen inte missa några specifika spelare förutom att Pavard nyligen var med och tränade efter hans skada mot Barcelona. Istället förväntas Josua Kimmich starta och Pavard kommer eventuellt senare in i matchen.

Speltips

Många tänker säkert att Bayern München tar hem detta, speciellt med tanke på att de vann med 8-2 mot legendariska FC Barcelona. Om det va så enkelt att säga så hade nog många bettingtips gått in. Det kunde exempelvis vara enkelt att säga att Man C skulle krossa Lyon men det vart ju inte så när de nittio minuterna var spelade. Med det sagt måste man konstatera att Lyon är ett lag man ej får underskatta. Grejen är att Lyon är tydligen väldigt bra på kontringar och ifall Bayern München spelar med en hög linje kan det gå riktigt dåligt.

Vi tror att Lyon enbart har chans på kontringar. Chansen kommer vara större att de gör mål om Bayern München spelar med samma höga linje som Manchester City gjorde.

Vi tror att Bayern München kommer att dominera i bollinnehav, och att de även kommer att skapa fler chanser än Lyon.

Vi tror att Bayern München vinner matchen.

Vi tippar på att det kommer göras över 3.5 mål i matchen till oddset 2.00 på  Bet365 *

*För att hitta oddset går du till “Mål” och kollar på “Fler totalt antal mål”

  • Tips: Över 3.5 mål
  • Odds: 2.00 på Bet365 (hämtat kl.15:44, 19/8-2020)

 

 

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg