Speltips & odds: Luktar oavgjort lång väg

Det är dags för Stockholmsderby återigen.

Trolig startelva, Djurgården

Vaiho

Eriksson – Une Larsson – Augustinsson – Käck

Karlström – Edwards

Radetinac – Ulvestad – Bärkroth

Kujovic

Trolig startelva, AIK

Janosevic

Lustig – Papagiannopoulos – Karlsson – Kahl

Hussein – Larsson – Rogic

Abraham – Goitom – Ring

Piskade att ta tre poäng

Under denna söndagseftermiddag möter Djurgården – AIK i ett laddat Stockholmsderby i allsvenskan. Ingen av lagen har fått denna säsongen som de har velat, kanske bortalaget mer än någon. AIK har inte förlorat under sina nio senaste matcher.

En regerande mästare kommer till spel idag med en längtan av att ta en Europaplats i tabellen med och komma topp tre i år. Fjärdeplacerade Djurgården kommer till detta möte med AIK med ett haltande självförtroende. I deras senaste match förlorade de mot bottenlaget Falkenberg med 3-2 på bortaplan efter en mindre bra insats av “Järnkaminerna”. Norrmannen Fredrik Ulvestad spelade bra under matchen för Djurgården och kommer att vara en viktig pusselbit i slutspurten av allsvenskan. De kan gå upp till en tredjeplats vid seger under söndagen och ta sig förbi BK Häcken.

Säsongen 2020 är förmodligen en säsong som många AIK:are vill glömma. Laget har varit nära att hamna på en nedflyttningsplats i tabellen och hamna på en farlig position att hotas att åka ur allsvenskan. Efter sommaren har dock AIK, med några nyförvärvs hjälp, steppat upp flera steg och vunnit vitala matcher som har gjort att de nu är på säker mark. Tiondeplats parkerar AIK på för närvarande med två poäng ner till Östersunds FK (och en match mer spelad) och en upp till Örebro SK. I deras senaste match vann de med 1-0 mot Varbergs GOIF på hemmaplan efter mål av den nytända stjärnan Henok Goitom som har gjort oerhört fina prestationer den senaste tiden. Detta är ett väldigt välkommet tillskott för en tongivande spelare som har haft det svårt under större delen av året som hela laget har haft. Med fyra matcher kvar vill Stockholmslaget fortsätta göra en magnifik avslutning på säsongen och ta sina poäng av alla lagen, vilket kommer att fortsätta till en viss del under Stockholmsderbyt under söndagseftermiddagen.

Speltips & odds

Söndagens Stockholmsderby präglas av ett laddad stämning mellan två lag som vill visa fotbolls-sverige att de är att räkna med även i år. Säsongens allsvenska har inte gått som de har önskat och dagens match kommer att vara en jämn kamp mellan två formstarka lag. Stockholmsderby:na brukar vara målsnåla tillställningar med heta känslor och jämna matcher.

Vi tror att mötet mellan Djurgården – AIK under söndagen kommer att vara målsnål och innebära i ett oavgjort resultat mellan lagen. Båda lagen kommer inte att släppa till något bakåt för att på så sätt inte riskera att hamna i underläge i detta laddade derby.

Ett spel på att matchen mellan Djurgården – AIK i allsvenskan kommer att sluta i ett oavgjort resultat finns till ett generöst odds på 3.25 gånger pengarna. Det och en massa annat finns att kolla in på Bet365.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.25 på Bet365 (odds hämtat 7/10, 14:55)

Fler speltips

Ungern – Italien, 26/9: Speltips & stream
Ungern - Italien, 26/9: Speltips & stream
En semifinalplats står på spel i Nations League när Ungern och Italien möts i den sista omgången. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips.
25 september, 2022 | Katten Jansson
England – Tyskland, 26/9: Speltips & stream
England - Tyskland, 26/9: Speltips & stream
Hög underhållning utlovas när giganterna England och Tyskland drabbas samman i Nations League. Odds på att båda nationer nätar lockar och får vårt speltips.
24 september, 2022 | Katten Jansson
Österrike – Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Österrike - Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Streama den sista omgången i Nations League där Österrike får besök av Kroatien. Vårt speltips landar på en målsnål landskamp.
24 september, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]