Speltips & Odds: Liverpool - Arsenal 28/9

Auba

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander-Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Keita – Fabinho – Wijnaldum

Salah – Firmino – Mané

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Luiz – Magalhaes – Tierney

Bellerin – Xhaka – Ceballos – Saka

Willian – Lacazette – Aubameyang

Här kan du ta reda på hur du kan Streama Liverpool och Arsenal

Rött ställs mot rött

Vilken stormatch vi har framför oss ikväll för det ju nämligen Arsenal och Liverpool som möts i vad som blir bådas tredje match i Premier League.

Arsenal har vunnit sina två första matcher. Den ena var en stor välförtjänt vinst mot nykomlingen Fulham och den andra vann Arsenal precis med ett mål i matchens sena minuter. Nu blickar The Gunners fram emot vad som blir en speciell match.

Liverpool å andra sidan har också vunnit sina två första matcher. Dock har Liverpool fått slita mot ett envist Leeds. Men spelade The Reds bättre mot Chelsea, vilket i sin tur slutade som en 2-0-vinst.

Arsenals nya försvarare Gabriel Magalhaes har fått starta sina två första matcher och spelar nu sin tredje. Brasilianaren har varit lysande och ser ut att vara den Arsenal har sökt efter i flera år. Det Arsenal har saknat på senare år är ett stabilt försvar, men efter Mikel Artetas ankomst har försvaret blivit förvånansvärt bättre.

Speltips

Arsenal har vunnit de två senaste matcherna mot ett farligt Liverpool. Den ena i slutet av föregående Premier League-säsong och den andra i Community Shield. Utmärkande var att Arsenal lyckades spela sig ur pressen på ett skickligt sätt, vilket verkar indikera att Mikel Arteta knäckt koden. Arteta anses vara en av de farligaste tränarna i Premier League och det vi fått vittna om hittills är bara enastående resultat från en sådan ung man.

Liverpool å andra sidan var starka i sin senaste match, men de fortfarande lämnar stora luckor. När Liverpool ställer sig högt upp på plan och misslyckas att stjäla bollen medan de pressar leder det hela till att ett lag kontrar snabbt med snabba spelare. Det är den enda svagheten som Liverpool har vilket visade sig mot Arsenal, Leeds och Chelsea. Jürgen Klopp måste verkligen vara smart eftersom ett misstag kan leda till att snabba Aubameyang springer iväg och gör mål.

Vi tror att Liverpool kommer att ha mest bollinnehav men att Arsenal kommer vara effektiva på kontringar. Vi tror att Arsenal kommer att spela sig ut ur pressen men ifall Arsenal ska ha en chans att vinna så gäller det att försvaret håller sig fokuserade.

Med tanke på att Liverpool spelar på hemmaplan blir det en svår match för Arsenal. Därför vi tror att Liverpool vinner i slutändan till oddset 1.53 på Bet365

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 1.53 på Bet365

Fotbollsquiz

Quiz: Allsvenskan 2022 – Frågor & svar
Quiz: Allsvenskan 2022 - Frågor & svar
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz! …
18 april, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
VM i Qatar närmar sig. Passa på att ladda upp inför matcherna med ett quiz om VM 2022! …
22 mars, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic? Testa dig själv i ett quiz med frågor bara om "Ibra".
4 februari, 2022 | Emil Sandberg
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]