Speltips & Odds: Leicester - Liverpool 26/12

Streama

Vill du kvällens stormatch mellan Leicester och Liverpool så kan du enkelt göra det på Viaplay!

Viaplay ger dig som prenumerant tillgång till Premier Leagues främsta matcher och även exklusivt försnack som leds av Sveriges bästa fotbollsexperter, där de kommenterar matcher och analyserar dem.

Allt du behöver göra för att ha Viaplay och därefter se matchen är att:

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta Leicester – Liverpool på via live stream

Övrig bra info om matchen:

  • Match: Leicester – Liverpool
  • Datum & tid: 26/12-2019
  • Arena: King Power Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Leicester

Schmeichel

Pereira – Evans – Söyncu – Chilwell

Pérez – Tielemans – Ndidi – Maddison – Barnes

Vardy

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Van Dijk – Gomez – Robertson

Milner – Henderson – Keita

Salah – Firmino – Mané

Extra viktig match

Denna match är extra viktig då som spelat en match mindre än Leicester har 49 poäng, och Leicester 39 poäng, och är på så vis avgörande ifall Liverpool ska kunna kalla sig klara mästare denna säsong.

Liverpool befinner sig på första plats i Premier League tabellen, med ett stort glapp till andra platsen. Det enda Liverpool behöver fokusera på för tillfället är att hålla sig på samma bana.

”The Reds” vann nyligen världsmästerskapet i klubbspel och vill ha äran att trycka det på sina matchtröjor i Premier League – men blev nekade. Nu överklagar klubben.

Leicester å andra sidan ligger som tidigare nämnt på andraplats och gör allt vad de kan för att skaka Liverpool. Man väntade dock heller inte sig att Leicester skulle hamna på andra plats efter drygt en halv säsong.

Leicesters forward Jamie Vardy har gjort 17 mål på arton spelade matcher denna säsong vilket gör han att han nu leder skytteligan. På andraplats ligger Aubameyang med 11 gjorda mål.

Speltips

Liverpool har inte förlorat på 17 matcher hittills denna säsong. Jurgen Klopps taktiker verkar vara bäst i världen som det ser ut just nu och Liverpool sägs ara det starkaste klubblaget för tillfället.

Leicester har inte förlorat en enda match på hemmaplan hittills denna säsong. På nio spelade matcher har ”The Foxes” vunnit sju och spelat två oavgjorda.

Vi tror inte att Leicester vinner men det finns en rimlig chans till oavgjort.

Vi tror inte att Liverpool vinner med stort marginal. Antingen vinner Liverpool med något enstaka mål eller att det slutar som oavgjort.

Vi tror att matchen slutar som oavgjord till oddset 3.90 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.90 på Bet365