Speltips & odds: Kommer Man United fortsätta sitt segertåg?

Manchester United – Bournemouth, 4/7 16:00

Manchester UnitedXBournemouth

1.18

7.00

15.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 03/07/2020 – 20:15

Under denna fina lördagseftermiddag spelar Manchester United – Bournemouth en match i Premier League. 

   Trolig startelva, Manchester United

De Gea

Bissaka – Maguire – Lindelöf – Shaw

Pogba – Matic

Greenwood – Fernandes – Rashford

Martial

   Trolig startelva, Bournemouth

Ramsdale

Smith – Cooke – Aké – Kelly

Brooks – Cook – Lerma – Billing – Danjuma

King

Ett hemmalag i harmoni

Under lördagseftermiddagen ska Manchester United – Bournemouth göra upp i en drabbning mellan två lag som har samma mål med de kvarstående matcherna, men med olika utmaningar framför sig. Hemmalaget är i fin form och vill avancera mot Champions League-platserna, medan bortalaget ska försöka kravla sig upp från nedflyttningsplatserna i Premier League.

Manchester United kommer till detta möte på Old Trafford med en god form och vind i seglen. I deras senaste match vann de övertygande med 0-3 mot Brighton på American Express Community Stadium på den engelska sydkusten. Laget med flera offensiva spelare i form har verkligen börjat visa framfötterna på allvar under norske tränare Ole Gunnar Solskjaer och 18-årige supertalangen Mason Greenwood samt portugisen Bruno Fernandes stod för fina prestationer.

Bortalaget Bournemouth åker till detta möte med en minst sagt skakig form. Laget har förlorat sina senaste fyra matcher och har på detta inte lyckats vinna på deras sju senaste matcher. I deras senaste match förlorade de på hemmaplan med 1-4 mot bottenkonkurrenten Newcastle, ett möte där den franske mittfältaren Allan Saint-Maximin hade lekstuga mot Bournemouthspelarna. Eddie Howes lag ligger för närvarande på nittondeplats i Premier League med 27 poäng på 32 matcher spelade, en placering som innebär direktnedflyttning. 

Speltips & odds

Manchester United har en god formkurva för närvarande och demolerade Brighton i deras senaste match. Självförtroendet är därav på topp och med en storspelande Paul Pogba tillbaka från skada är laget bättre än på länge. Vi tror att detta kommer att märkas mycket i detta möte med Bournemouth.

Vi tror att hemmalaget Manchester United kommer att gå framåt i denna match, något som Bournemouth inte kommer att klara av i och med deras dåliga form. Hemmalaget kommer att vinna båda halvlekarna (Halvtid/fulltid). Oddset på att de gör detta Man United – Man United (Halvtid/fulltid) ger 1.61 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365 samt mycket, mycket mer. Gör detta nu för att ta del av denna engelska lördagspärla.

  • Tips: Man United – Man United (Halvtid/fulltid)
  • Odds: 1.61 på Bet365 (odds hämtat 3/7, 20:15)

Fler speltips

Colombia - Venezuela, 17/6: Speltips & stream
Colombia - Venezuela, 17/6: Speltips & stream
Venezuela fortsätter att vara hårt Covid-19 drabbat och tävlar därför mot alla odds mot Colombia i Copa America. Mötet väntas bli en parkpromenad för Colombia.
News icon16 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Danmark - Belgien, 17/6: speltips & odds (EM)
Danmark - Belgien, 17/6: speltips & odds (EM)
Det kommer att bli tufft för Danmark att ladda om till det svåra mötet mot Belgien i EM. Odds på en ny belgisk seger ligger på över dubbla degen.
News icon16 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Ukraina - Nordmakedonien, 17/6: speltips & odds (EM)
Ukraina - Nordmakedonien, 17/6: speltips & odds (EM)
Det ska inte vara några bekymmer för Ukraina att slå Nordmakedonien i EM. Vårt speltips är att Ukraina tar samtliga poäng i matchen till ett prima odds.
News icon15 juni, 2021
Author iconKatten Jansson