Speltips & odds: Kan Manchester City skjuta upp titelavgörandet?

Chelsea tar emot Manchester City på Stamford Bridge. Avspark 21:15 torsdag kväll.

ChelseaXMan City

4.20

4.00

1.75
Spela nu ➤
Odds hämtat: 25/06/2020 – 12:00

Trolig laguppställning, Chelsea

Arrizabalaga

Azpilicueta – Christensen – Rüdiger – Alonso

Kanté – Jorginho – Kovacic

Willian – Giroud – Pulisic

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Fernandinho – Laporte – Mendy

Bruyne – Rodrigo – Gündogan

Sterling – Jesus – Foden

Här kan du ta reda på hur du kan titta på Chelsea – Manchester City via stream. Här kan ni läsa mer generellt om hur ni kan streama engelsk fotboll.

Mycket står på spel

Manchester City har gjort bra ifrån sig i sina två första matcher. Den ena var mot Arsenal som de utklassade med totala 3-0 och den andra mot Brighton som de vann med rejäla 5-0. Manchester har inte enbart inlett återkomsten bra, utan även varit hotande för förstaplatsens Liverpool.

Chelsea å andra sidan har däremot inte spelat två matcher utan enbart en som var mot Aston Villa. Matchen inleddes med att Aston Villa gjorde ett mål, men som Chelsea sedan vände till 2-1. Dessa två mål gjordes under korta två minuter, så det gick snabbt kan man säga.

Inför denna match kan man tyvärr konstatera att Manchester Citys Sergio Aguero spelade sin sista match för säsongen häromdagen. Aguero åkte på en knäskada i matchen mot Burnley i måndags. Istället förväntas brasilianske Gabriel Jesus spela på den vakanta anfallspositionen. Chelsea däremot verkar inte ha några viktiga spelare som saknas.

Speltips & odds

Frank Lampards Chelsea har varit en hit denna säsong. Lampard har förvånansvärt lyckats prestera bra för att va hans första säsong. Man kan ju tro att en tränare behöver tid för att smälta in med spelet och klubben, men så var inte faller för Chelsea-legenden Frank Lampard. Lampard har lyckats få Chelsea att spela bland topp fyra och med allt detta sagt så kan Chelsea göra det svårt för Manchester City.

Manchester City måste vinna denna match för att ha kvar chansen att vinna Premier League-titeln. Ifall de spelar oavgjort eller förlorar så är det inte längre möjligt att vinna ligan. Därför står mycket på spel för Manchester City nu.

Nu när Aguero inte spelar kommer det bli svårare för Manchester City att vinna denna match. Argentinske Sergio Aguero har hittills gjort 16 mål och 3 assists på 18 spelade matcher i Premier League. Det är imponerande, och utan honom tvingas City gå uppförsbacke.

Manchester City kommer göra allt för att vinna, men de tvingas göra många risker. Frank Lampard kan utnyttja dessa risker och lyckas få det resultat han önskar. Inte heller går man glömma att matchen spelas på Chelseas hemmaplan. Med det sagt kan matchen sluta upp som oavgjord.

Vi tror att matchen slutar upp som oavgjord till oddset 4.00 på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.00 på Bet365 (hämtat kl. 12:00, 25/6-2020)

Fler fotbollsartiklar

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
News icon4 juni, 2021
Author iconEmil Sandberg
Från ”Dead Man Walking” till odödlig – Billborn kan inte sparkas nu
Från ”Dead Man Walking” till odödlig – Billborn kan inte sparkas nu
Hammarby har vunnit Svenska Cupen för första gången i klubbens historia. Att sparka tränaren som tagit dem till titeln vore ett våghalsigt drag.
News icon1 juni, 2021
Author iconEmil Sandberg
Uppgifter: Henrik Larsson nära BK Häcken
Uppgifter: Henrik Larsson nära BK Häcken
Enligt uppgifter till Sportal är Henrik Larsson nära att ta över som ny huvudtränare för BK Häcken.
News icon20 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg