Speltips & odds: Hammarby - Helsingborg 13/9

Hammarby och Helsingborg möts på Tele2 Arena under söndagen. Det är ett Hammarby som såg oförskämt bra ut senast, och frågan är om man kan hålla i det spelet.

Hammarby X Helsingborg

1.50

4.50

5.75
Spela nu ➤
Odds hämtat: 08/09/2020 – 13:45

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Fällman – Magyar – T. Söderström

Andersen – Bojanic

I. Khalili – Tankovic – Paulinho

Jóhannsson

Trolig laguppställning, Helsingborg

A. Nilsson

J. Ceesay – K. Ceesay – Mt. Olsson – A. Eriksson

Hendriksson – Diskerud – Gigovic – M. Svensson

Van den Hurk – R. Jönsson

Här kan ni läsa om hur ni bär er åt för att live streama Hammarby – Helsingborg.

Hammarby såg lysande ut senast

Hammarby har den här säsongen haft väldigt svårt att få sitt spel att stämma, och det har till och med gått så långt att Stefan Billborn frångått sina principer genom att testa en 3-5-2-formation. Detta för att få spelarna att tänka på annat än att det låst sig och för att spela lite enklare, förhoppningsvis ingjuta självförtroende med någon seger, och sedan återgå till 4-2-3-1.

Billborn har också pratat om att han tyckt det varit jobbigt med det täta matchschemat, då han känt att han inte haft tid att rätta till de svaga delar Hammarby visat upp i sitt spel. Nu har laget fått någon vecka ihop till att bara träna, 4-2-3-1 var tillbaka och mot IFK Göteborg såg det bättre ut än det gjort på hela året.

Det fanns fortfarande perioder där man bjöd in motståndarna i matchen – slutet av första halvlek och början av andra – men dessa perioder var kortare än de varit tidigare denna säsong. Under tiden man dominerade matchen var man dessutom ännu bättre än vanligt, och återerövringsspelet fungerade utmärkt där man stressade sönder Göteborg med sin höga press.

Helsingborg såg stundtals bra ut mot Kalmar i onsdags, och inte minst Max Svensson var pigg. Efter att ha kontrollerat händelserna under första timmen tappade man dock taktpinnen till Kalmar under slutet av matchen, och det kostade i form av en insläppt kvittering.

Helsingborg ligger kvar på sin kvalplats, och har nära både till säker mark men även till att halka ner under strecket. Hammarby ligger 7:a och fortsätter sin jakt på att sluta topp tre.

Speltips & odds

Efter att hela fyra Hammarbyspelare dragit på sig avstängningar till dagens match måste Stefan Billborn göra en del förändringar från det lag som imponerade så mot Göteborg, men bredden hos Hammarby är god och det ska inte vara något större problem. Istället får antagligen ett par spelare som varit skadade – Richard Magyar och Simon Sandberg – chansen att matchas in.

Så bra som Hammarby såg ut mot IFK Göteborg tror vi att bottenlaget Helsingborg ska bli en munsbit. Vi spelar ”Hammarby att leda i halvtid och vinna i full tid” till 2,25 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Hammarby att leda i halvtid och vinna i full tid
  • Odds: 2,25 på Bet365 (odds hämtat 8/9, 13:45)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
16 juni, 2020 | Emil Sandberg