Speltips & Odds: Juventus - Napoli 04/10

Ronalldo

Trolig laguppställning, Juventus

Szczesny

Danilo – Bonucci – Chillieni

Cuadrado – Arthur – Bentancur – Frabotta

Ramsey

Ronaldo – Kulusevski

Trolig laguppställning, Napoli

Ospina

Lorenzo – Manolas – Koulibaly – Hysaj

Demme – Ruiz

Lozano – Mertens – Elmas

Osimhen

Ta reda på hur kan streama Juventus – Napoli här.

Trög start för den gamle damen

Den gamle damen Juventus har inte fått den allra bästa starten man kan tänka sig. Första matchen slutade som en vinst och den andra slutade som en oavgjord. Nu möter Juventus ljusblåa Napoli i vad som blir deras tredje ligamatch.

Napoli å andra sidan har haft en bättre start där dem välförtjänt inbringat ytterligare sex poäng. Senaste matchen slutade som chockande 6-0, där Napoli bara öste in med mer och mer mål.

Cristiano Ronaldo är lika stark som vanligt efter att ha gjort tre mål och en assist på bara två spelade matcher i Serie A.

Napolis egna Dries Mertens har varit på toppform i de senaste två ligamatcherna där han skickligt gjort två mål och två assists. Även Hirving Lazano har också varit lysande som i sin tur gjort två mål på två spelade matcher.

Speltips

Detta är en stor och väldigt oförutsägbar match med tanke på att det är en ny säsong och att Juventus har en ny tränare, även kallad Pirlo.
Vi tror att det kommer vara svårt att särskilja båda lagen men vi tror att denna match kommer att karaktäriseras av hög intensitet, hög press och en massor av spring.

Vi tror att Cristiano Ronaldo kommer gör minst ett mål i matchen.

Napoli vann 6-0 mot Genoa nyligen och går in i denna match med ett stort självförtroende.

Juventus har vunnit 17 av deras 20 senaste spel på hemmaplan, vilket kommer göra det väldigt komplicerad för Napolis del. Inte heller får man glömma att Juventus har vunnit sex av deras sju senaste matcher på hemmaplan mot Napoli när det kommer till alla turneringar.

I slutet av kvällen tror vi ändå att det kommer vara Juventus som tar hem de tre poängen för att avancera i ligatabellen. Vi tror därmed att Juventus vinner matchen till oddset 1.80 på Bet365.

  • Tips: Juventus vinner
  • Odds: 1.80 på Bet365 (hämtat kl. 18:39, 2020-10-04)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Hur bra koll har du på Sveriges herrlandslag i fotboll? Testa dina kunskaper inför VM-kvalet i vårt quiz om svenska landslaget! …
10 november, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg