Speltips & odds: IK Sirius - Hammarby 22/8

Östersund - Hammarby speltips

På lördag tar Sirius emot Hammarby på Studenternas IP. Två lag med vinden i ryggen gör upp om poängen.

IK Sirius X Hammarby

3,20

3,60

2,10
Spela nu ➤
Odds hämtat: 21/08/2020 – 15:15

Trolig laguppställning, Sirius

L. Jonsson

K. Larsson – Björkström – Jarl – Björnström

Netabay – Hellborg – E. Andersson

Sugita – Saeid – Vecchia

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Söderström – Fenger – Fällman – Widgren

Bojanic – Andersen

Rodic – A. Khalili – Ludwigson

I. Khalili

Här kan du läsa om hur du gör för att streama Allsvenskan online på nätet.

Bajen återgår till 4-2-3-1?

Efter en väldigt svag start har Hammarby börjat tuffa igång. Vid flertalet tillfällen har man tagit segrar som man trott blivit startskott på en stigande form – 2-1-segern mot Kalmar och inte minst 3-0-segern mot Örebro – men sedan har de svaga resultaten återkommit. Derbysegern mot Djurgården ser dock ut att verkligen ha gett laget det självförtroende man väntat på att återfå.

Vinsten mot grannarna i Stockholm följdes upp av en bortaseger mot IFK Norrköping, och sedan kryssade man mot starka Elfsborg. Det återstår att se om formen håller i sig mot Allsvenskans stora positiva överraskning, Sirius.

Hammarby har under de tre senaste matcherna ställt upp med en 3-5-2-formation, till stor del för att man haft brist på ytterbackar. En annan anledning till formationsbytet har varit att Stefan Billborn under denna tuffa period velat få spelarnas tankar att vandra bort från självtvivlet, och få en slags nystart och boost av att spela på ett annat sätt. Billborn har dock varit tydlig med att han så småningom kommer att återgå till 4-2-3-1, då han ser en högre potential där. Vi gissar att han går tillbaka till 4-2-3-1 redan här, med tanke på att flera spelare kommit tillbaka efter skador och avstängningar.

Henrik Rydströms Sirius har åkt fram som en ångvält genom årets allsvenska. De skickliga yttrarna Stefano Vecchia och Yukiya Sugita har åsamkat problem för vartenda försvar, och Rydström har till och med gått så långt som att säga att Vecchia borde bli uttagen till landslaget.

Europa League-kvalet närmar sig

Detta är Hammarbys sista match innan Europa League-kvalet mot Puskás Akádemia på torsdag. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Europa League. Vill ni gärna se finalen av EL, kan ni här hitta er Sevilla – Inter live stream.

Speltips & odds

I tabellen ligger Sirius och Hammarby på sjätte respektive sjunde plats, och bara en poäng skiljer dem åt. Ställer vi lagen mot varandra kvalitetsmässigt är det dock ingen tvekan om att Hammarby är en eller några nivåer starkare. Dessutom är detta ännu en ”måste-vinna-match” för Hammarby, medan Sirius antagligen vore ganska nöjda med ett kryss. Vi vet alltså att Hammarby kommer att fortsätta gå för det om det står och väger, och vi tror att man lyckas ro hem alla tre poäng.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 2,25 gånger pengarna på Betsson.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.25 på Betsson (hämtat kl.15:15, 21/8-2020)

Speltips på fotboll

Quiz: Allsvenskan 2022 – Frågor & svar
Quiz: Allsvenskan 2022 - Frågor & svar
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz! …
18 april, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
VM i Qatar närmar sig. Passa på att ladda upp inför matcherna med ett quiz om VM 2022! …
22 mars, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic? Testa dig själv i ett quiz med frågor bara om "Ibra".
4 februari, 2022 | Emil Sandberg