Speltips & odds: IFK Göteborg - Djurgårdens IF 12/7

IFK Göteborg X Djurgårdens IF

2.80

3.30

2.45
Spela nu ➤
Odds hämtat: 12/07/2020 – 09:15

Under söndagseftermiddagen ska IFK Göteborg – Djurgårdens IF mötas i en fin match i allsvenskan.

Trolig startelva, IFK Göteborg

Anestis

Holm – Tolinsson – Calisir – Jallow

Erlingmark – Yusuf

Abraham – Karlsson-Lagemyr – Aiesh

Farnerud

Trolig startelva, Djurgårdens IF

Bråtveit

Witry – Berg – Augustinsson – Käck

Holmberg – Karlström – Ulvestad

Radetinac – Kujovic – Ring

Halvdana inledningar

Under denna ljumma söndagseftermiddag ska IFK Göteborg – Djurgårdens IF göra upp i ett toppmöte i allsvenskans inledning. Båda lagen ligger för närvarande på en mittenplacering i tabellen. Bortalaget har vunnit sina senaste åtta matcher mot IFK Göteborg.

Hemmalaget IFK Göteborg har inlett allsvenskan på ett halvbra sätt. Laget parkerar för närvarande på en niondeplacering i ligan med åtta poäng på de inledande sex matcherna, och förlorade med hela 3-1 mot serieledaren IFK Norrköping på bortaplan. I deras senaste match vann de med övertygande 0-1 mot Elfsborg i semifinal i Svenska Cupen och avancerade därmed till finalen. IFK Göteborgs form har, trots få spelade matcher, gått upp och ner likt en berg- och dalbana. Laget har två oavgjort, vinster samt förluster och visar fint spel stundtals under sina matcher, tendenser som de kan behöva få mer permanent över tid.

Gästerna Djurgårdens IF reser från Stockholm till Sveriges näst största stad Göteborg för att ta sig an IFK Göteborg. De regerande mästarna har inte fått samma flygande poängskörd som de fick i slutet av den förra säsongen då de vann guldet. Laget ligger just nu på en blygsam elfteplats i den allsvenska tabellen och vill avancera uppåt där de hör hemma. I deras senaste match spelade de oavgjort mot jumbon Helsingborgs IF med 2-2. På Tele2 Arena tog hemmalaget ledningen med stabila 2-0 mot Skånelaget som inte hade gjort något mål i inledningen av allsvenskan tills detta möte. Helsingborgs IF tog dock ikapp och kvitterade i den 65:e minuten genom supertalangen Armin Gigovic vilket satte slutresultatet för matchen. Stockholmslaget har inte visat vad de är kapabla till ännu efter sex spelade matcher, en svit de vill nu bryta under söndagseftermiddagen.

Speltips & odds

Ingen av lagen har en särskilt god form för närvarande och visat mindre bra tendenser i sitt spel i inledningen. Hemmalaget IFK Göteborg har flera spelare som kan vinna deras möten till lagets favör och Djurgårdens IF likaså. Vi tror att båda lagen kommer att vara taggade att avancera uppåt i tabellen och ändra en negativ form till en positiv. Detta kommer att medföra att lagen tar ut varandra och matchen sluta på ett lika resultat.

Vi tror att IFK Göteborg – Djurgårdens IF kommer att bli en jämn fajt mellan två lag som inte är i sin bästa form just nu. Det kommer att påverka matchen till att det kommer att sluta med ett oavgjort resultat efter en bra kamp mellan lagen. Oddset på ett oavgjort resultat i matchen mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF ger fina 3.30 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna allsvenska match mellan två topplag.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.30 på Bet365 (odds hämtat 12/7, 09:15)

Fler speltips

Arsenal – Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Arsenal - Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Måndagsmatchen i Premier League bjuder på en hård kamp mellan Arsenal och Crystal Palace. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
IFK Göteborg – Örebro SK, 17/10: Stream, speltips & odds
IFK Göteborg - Örebro SK, 17/10: Stream, speltips & odds
IFK Göteborg och Örebro SK gör upp i ett riktigt ångestmöte. Ta del av allt inför matchen här, från speltips till information om live stream.
16 oktober, 2021 | Emil Sandberg
Everton – West Ham, 17/10: Stream, speltips & odds
Everton - West Ham, 17/10: Stream, speltips & odds
Ett skadedrabbat Everton tar emot David Moyes Everton. Se speltips till matchen, och kolla in hur ni hittar er live stream.
16 oktober, 2021 | Emil Sandberg