Speltips & odds: IFK Göteborg - Djurgårdens IF 12/7

IFK GöteborgXDjurgårdens IF

2.80

3.30

2.45
Spela nu ➤
Odds hämtat: 12/07/2020 – 09:15

Under söndagseftermiddagen ska IFK Göteborg – Djurgårdens IF mötas i en fin match i allsvenskan. 

   Trolig startelva, IFK Göteborg

Anestis

Holm – Tolinsson – Calisir – Jallow

Erlingmark – Yusuf

Abraham – Karlsson-Lagemyr – Aiesh

Farnerud

   Trolig startelva, Djurgårdens IF

Bråtveit

Witry – Berg – Augustinsson – Käck

Holmberg – Karlström – Ulvestad

Radetinac – Kujovic – Ring

Halvdana inledningar

Under denna ljumma söndagseftermiddag ska IFK Göteborg – Djurgårdens IF göra upp i ett toppmöte i allsvenskans inledning. Båda lagen ligger för närvarande på en mittenplacering i tabellen. Bortalaget har vunnit sina senaste åtta matcher mot IFK Göteborg.

Hemmalaget IFK Göteborg har inlett allsvenskan på ett halvbra sätt. Laget parkerar för närvarande på en niondeplacering i ligan med åtta poäng på de inledande sex matcherna, och förlorade med hela 3-1 mot serieledaren IFK Norrköping på bortaplan. I deras senaste match vann de med övertygande 0-1 mot Elfsborg i semifinal i Svenska Cupen och avancerade därmed till finalen. IFK Göteborgs form har, trots få spelade matcher, gått upp och ner likt en berg- och dalbana. Laget har två oavgjort, vinster samt förluster och visar fint spel stundtals under sina matcher, tendenser som de kan behöva få mer permanent över tid.

Gästerna Djurgårdens IF reser från Stockholm till Sveriges näst största stad Göteborg för att ta sig an IFK Göteborg. De regerande mästarna har inte fått samma flygande poängskörd som de fick i slutet av den förra säsongen då de vann guldet. Laget ligger just nu på en blygsam elfteplats i den allsvenska tabellen och vill avancera uppåt där de hör hemma. I deras senaste match spelade de oavgjort mot jumbon Helsingborgs IF med 2-2. På Tele2 Arena tog hemmalaget ledningen med stabila 2-0 mot Skånelaget som inte hade gjort något mål i inledningen av allsvenskan tills detta möte. Helsingborgs IF tog dock ikapp och kvitterade i den 65:e minuten genom supertalangen Armin Gigovic vilket satte slutresultatet för matchen. Stockholmslaget har inte visat vad de är kapabla till ännu efter sex spelade matcher, en svit de vill nu bryta under söndagseftermiddagen.

Speltips & odds

Ingen av lagen har en särskilt god form för närvarande och visat mindre bra tendenser i sitt spel i inledningen. Hemmalaget IFK Göteborg har flera spelare som kan vinna deras möten till lagets favör och Djurgårdens IF likaså. Vi tror att båda lagen kommer att vara taggade att avancera uppåt i tabellen och ändra en negativ form till en positiv. Detta kommer att medföra att lagen tar ut varandra och matchen sluta på ett lika resultat.

Vi tror att IFK Göteborg – Djurgårdens IF kommer att bli en jämn fajt mellan två lag som inte är i sin bästa form just nu. Det kommer att påverka matchen till att det kommer att sluta med ett oavgjort resultat efter en bra kamp mellan lagen. Oddset på ett oavgjort resultat i matchen mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF ger fina 3.30 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna allsvenska match mellan två topplag.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.30 på Bet365 (odds hämtat 12/7, 09:15)

Fler speltips

Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
I allsvenskan möter Häcken - Malmö FF varandra under söndagen. Vi ger vi dig ett speltips, och visar även hur du kan streama matchen.
News icon14 april, 2021
Author iconGustaf Rauer
Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)
Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)
Se speltips inför alla matcher som spelas i Europa Leagues kvartsfinaler den 15/4. Vi har odds och betting som vi rekat inför matcherna.
News icon14 april, 2021
Author iconJimmie Nyman
Liverpool - Real Madrid, 14/4: Speltips, odds & inför
Liverpool - Real Madrid, 14/4: Speltips, odds & inför
Liverpool ska försöka vända underläget mot Real Madrid. Läs vårt speltips till Champions League-kvartsfinalen! …
News icon13 april, 2021
Author iconEmil Sandberg