Speltips & odds: I fin form för närvarande

Resultat
Odds
Falkenberg
Oavgjort
Djurgården
Odds hämtat på bet365: 1/11 11:55

Trolig startelva, Falkenberg

Noring

Norén – Johansson – Amiot – Ericsson

Carlsson – Mathisen – Englund

Söderström – Peter – Chibuike

Trolig startelva, Djurgården

Vaiho

Witry – Une Larsson – Augustinsson – Käck

Ulvestad – Edwards

Radetinac – Eriksson – Bärkroth

Holmberg

Striden om Europaplatserna är i full gång

25 matcher in på den 30 matcher långa ligan allsvenskan är snart till ända och lagen kämpar om att komma på de åtråvärda Europaplatserna. Under söndagen klockan 17:30 spelar Falkenberg – Djurgården mot varandra i allsvenskan. Djurgården har vunnit sina senaste tre senaste matcher mot Falkenberg.

Femtondeplacerade Falkenberg kommer till denna matchen mot formtoppade Djurgården med en dyster form den senaste tiden. Laget ligger på en nedflyttningsplacering med endast 20 poäng på deras 25 matcher spelade. I deras senaste match i allsvenskan spelade de 0-0 mot jumbon Kalmar FF, i en match som var väldigt tempofattig mellan två lag med dåligt självförtroende. Dagens hemmalag ser ut som ett lag som åker ur i år.

Tåget är äntligen i rullning och ångar återigen på för full fart efter en tids paus vid perrongen. Djurgården kommer till denna matchen med en fin form. I deras senaste match vann de övertygande mot toppkonkurrenten BK Häcken med 0-2 på Bravida Arena på Hisingen. Segern gjorde att Stockholmsklubben nu ligger på en andraplats med åtta poäng upp till den odiskutabla serieledaren Malmö FF samt två ner till IFK Norrköping. Med lagkapten Jesper Karlströms ypperliga arbetsmoral och den norske högerbacken Aslak Fonn Witry fina inläggsfot ska Djurgården ta ännu fler segrar under tränare Kim Bergstrand denna säsongen. Vi tror att Djurgården är motiverade att ta sina poäng för att knipa för att på så sätt säkra andraplatsen framför de andra konkurrenterna.

Speltips & odds

Djurgården åker till västkusten för att ta sig an ett bottenlag i kris om man tittar till spelet och ligaplacering. Jämfört med Falkenberg är bortalaget i väldigt bra form just nu och har vunnit deras senaste tre matcher i allsvenskan och ser ut att vara ett lag igen efter en mindre bra inledning.

Vi tror att matchen mellan Falkenberg – Djurgården i allsvenskan kommer att vara en vägsträcka för bortalaget att ta sig ännu ett steg mot en fin Europaplats. Anfallaren Kalle Holmberg har sett vara i god målform på sistone och har gjort fyra mål på hans senaste tre matcher, bland annat två mot Malmö FF i deras vändning. Vi tror att Djurgården vinner detta möte mot Falkenberg under söndagen och inbringar tre poäng.

Ett spel på att matchen mellan Falkenberg – Djurgården i allsvenskan slutar med en vinst för bortalaget finns till ett odds på 1.66 gånger pengarna. Det finns att hitta på Bet365 samt mycket, mycket mer.

  • Tips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.66 på Bet365 (odds hämtat 1/11, 11:55)

Fler speltips

AIK - IFK Göteborg (20/9): Stream, speltips & odds
AIK - IFK Göteborg (20/9): Stream, speltips & odds
AIK och IFK Göteborg möts i ett rivalmöte i Allsvenskan. Vinner AIK ser det riktigt bra ut i guldstriden.
News icon 18 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Barcelona - Granada, 20/9: Speltips & stream
Barcelona - Granada, 20/9: Speltips & stream
Giganterna Barcelona har ingen enkel uppgift när Granada gästar dem. Någon storseger bör det inte bli. Streaming, odds och speltips presenteras här.
News icon 18 september, 2021
Author icon Katten Jansson
Hammarby - Varbergs BoIS (20/9): Stream, speltips & odds
Hammarby - Varbergs BoIS (20/9): Stream, speltips & odds
Hammarby tar emot Allsvenskans mest formstarka lag, Varbergs BoIS. Hur går det då? …
News icon 18 september, 2021
Author icon Emil Sandberg