Speltips & odds: Hamrén mot de engelska lejonen

Erik Hamréns Island möter England.

Island X England

10.00

5.00

1.28
Spela nu ➤
Odds hämtat: 05/09/2020 – 12:25

Trolig startelva, Island

Haldorsson

Hermansson – Arnason – Ingason – Skúlason

Sigurdsson – Bjarnason – Traustason – Anderson

Bödvarsson – Sigthorsson

Trolig startelva, England

Pope

Alexander-Arnold – Gomez – Keane – Walker

Foden – Rice – Mount

Sancho – Kane – Sterling

En målglad match att vänta

Under denna lördagskvällen klockan 18:00 spelas matchen mellan Island – England i Nations League. Ingen av lagen har haft tiden att spela in sig och kommer till detta mötet efter en längre säsong som inte varit sig lik.

Erik Hamréns mannar står redo för en batalj mot de engelska lejonen. Island står som värdar under lördagskvällen när de tar emot ett stjärnspäckat England. På grund av coronauppehållet är den senaste matchen laget spelade den 20 januari mot El Salvador i en träningsmatch som de vann med 0-1 på bortaplan. Nu ställs de mot ett toppat England som har många kvalitativa spelare att välja emellan medan islänningarna får vända sig till att skapa ett organiserat kollektiv.

Vi tar ut Sveriges troliga startelva mot Frankrike

England reser till denna match med ett gott självförtroende och en målglatt facit. Laget har gjort 17 mål under sina tre senaste matcher och har samtidigt inte spelat oavgjort under sina senaste 12 möten. Detta talar för att England är ett lag som går framåt i sina matcher och gör många mål. I deras senaste match i november 2019 vann de med 0-4 mot Kosovo i EM-kvalet. Med förväntad stjärntrio Harry Kane, Raheem Sterling och Jadon Sancho längst upp i den engelska startelvan förväntas ett snabbt och tekniskt spel som kommer att resultera i flera mål.

Speltips & odds

Island har inte förlorat på deras senaste fem matcher, något vi tror kommer att spräckas under kvällen. England har ett lag som vi tror är kapabla att göra flera mål mot detta isländska lag.

Vi tror att matchen mellan Island – England kommer att vara ett möte mellan två lag som vill bevisa sig själva och har väntat en lång tid att få representera sitt land.

Ett spel på Över 2.5 mål i matchen är något vi tror på under kvällen. Till ett odds på 1.72 kan du satsa på detta på Bet365. Gör detta nu för att ta del av svenske Hamréns lag under kvällen.

  • Tips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.72 på Bet365 (odds hämtat 5/9, 12:25)

Fler speltips

Atletico Madrid – Valencia, 22/1: Speltips & stream
Atletico Madrid - Valencia, 22/1: Speltips & stream
Både Atletico Madrid och Valencia är lite i obalans. Ett målkalas känns därför troligt. Minst 3 mål ger dubbla degen i odds. Det blir vårt speltips.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Southampton – Man City, 22/1: Speltips & stream
Southampton - Man City, 22/1: Speltips & stream
Mästerna Man City har en tuff uppgift när de gästar Southampton i Premier League. Någon utklassning ska det inte vara tal om. Se vårt speltips här.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Watford – Norwich, 21/1: Speltips & stream
Watford - Norwich, 21/1: Speltips & stream
Det är en kamp om överlevnad i Premier League när Watford gästas av Norwich. Hemmalaget får vårt förtroende och speltips, till ett högt odds.
20 januari, 2022 | Katten Jansson