Speltips & odds: Hammarby - Mjällby 18/10

Allsvenskan är tillbaka i helgen, och i Stockholm kämpar Hammarby för att hänga med i kampen om Europaplatserna. Mjällby är på besök för att sätta käppar i hjulet.

Hammarby X Mjällby
1.68 4.20 4.60
Spela nu ➤
Odds hämtat: 16/10/2020 – 16:15

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Söderström – Magyar – Fenger – Widgren

Junior – Bojanic

Kacaniklic – Jóhannsson – A. Khalili

Ludwigson

Trolig laguppställning, Mjällby

Eriksson

Tamimi – Björkander – Löfgren – Agardius – Hodzic

Spelmann – Batanero – Löfquist

Bergström – Ogbu

Se hur ni gör för att streama Hammarby – Mjällby live.

Chansen på Europaplats lever än

Hammarby har inte gjort många glada den här säsongen. Det är ingen överdrift att säga att de grönvita var Allsvenskans bästa lag i höstas, men man har inte lyckats ta med sig den formen vidare in i 2020. Visst har viktige Nikola Djurdjic lämnat och visst lider man av att sakna sin publik, men att det skulle bli så här illa är svårt att snacka bort.

Glimtar av förra årets spel har synts till, men effektiviteten har verkligen saknats och laget har varit på tok för ojämnt. Många ledningar har slarvats bort efter individuella misstag och felbeslut, vilket bland annat var fallet i derbyt mot Djurgården senast. Då var det Dennis Widgren som drog på sig en onödig frispark i slutskedet, vilken Djurgården kvitterade på.

Mjällby har gjort en förvånansvärt stark säsong och kontraktet har länge sett säkrat ut. Blekingelaget flåsar Hammarby i nacken, bara två poäng bakom. Seger här och man är förbi.

När lagen möttes i våras vände Mjällby underläge till seger under matchens fem sista minuter.

Speltips & odds

Det är inget snack om att Hammarby är det starkare laget. Visst har resultaten ofta gått emot i år för Stefan Billborns gäng, men nu har man fått lite matchledigt vilket inneburit vila och tid att rätta till saker i spelet.

På hemmaplan är Hammarby starka, och här har man faktiskt bara förlorat en match på hela säsongen. Vi spelar den raka 1:an till 1,68 gånger insatsen. Oddset finner ni på Unibet.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,68 på Unibet (odds hämtat 16/10, 16:15)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Hur bra koll har du på Sveriges herrlandslag i fotboll? Testa dina kunskaper inför VM-kvalet i vårt quiz om svenska landslaget! …
10 november, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg