Speltips & Odds: Fulham - Arsenal 12/9

Streama

Du kan streama matchen mellan Arsenal och Fulham på Viaplay! Viaplay ger dig tillgång till alla Premier League-matcher i HD-kvalité! Utöver det får du även ta del av exklusivt försnack som leds av landets främsta fotbollsexperter! Allt du behöver är ett konto med en prenumeration som innehåller fotboll.

  • Gå in på viaplay.se
  • Skapa konto och köp ett abonnemang
  • Titta på Fulham – Arsenal via live stream

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Saliba – Holding – Tierney

Bellerin – Xhaka – Ceballos – Saka

Pepe – Nketiah – Aubameyang

Trolig laguppställning, Fullham

Areola

Tete – Ream – Hector – Bryan

Lemina – Reed – Cairney

Knockaert – Mitrovic – Cavaleiro

Premier League äntligen tillbaka

Äntligen är Premier League äntligen tillbaka och vi vet alla vad det innebär – nya spelare, nya ställ och sprillansgröna gräsmattor. Först ut är Arsenal och Fullham på Fulhams alldeles egna Craven Cottage. Fulham har nämligen kämpat väldigt hårt att de äntligen är tillbaka i Premier League. Den engelska sidan kom på fjärde plats i EFL-tabellen.

Arsenal hade kanske inte en toppensäsong gällande deras prestationer i ligan. Men de har i alla fall lyckats vinna en FA-cup och Community Shield vid slutet av säsongen. Men det är inte allt för The Gunners eftersom de har vunnit mot Manchester City, Chelsea och Liverpool två gånger i de senaste mötena. Med det sagt kan man konstatera att Mikel Arteta har något speciellt på gång.

Arsenal har en bred trupp i år med nya spelare som Willian och Magalhaes som nyligen anlänt till klubben. Även Dani Ceballos förlänger med ett år till som lån från Real Madrid. Häromdagen så sågs även Mesut ÖZil träna med truppen och har hittills fått spela den första träningsmatchen för säsongen. Allt som allt, ska bli intressant att se hur Mikel Arteta ska fördela speltiden mellan alla dessa fenomenala spelare.

Speltips

Arsenal har implementerat en helt ny strategi för att vinna många matcher denna säsong. Mikel Arteta har nämligen kommit med sin nya 3-4-3 och personligen tycker jag den ser väldigt lovande ut. Det speciella med den är att den fyller de defensiva luckor som Arsenal har haft så svårt med på senaste åren. Den underlättar även uppbyggnadspelet vid situationer där Arsenal befinner sig under hög press.

Fulham har inte fått uppleva Premier League-fotboll på ett helt år så det kan ta ett tag för dem att åter anpassa sig till vad som anses vara världens svåraste liga, nämligen Premier League.

Vi tror att Arsenal kommer att dominera i allt vad matchen innebär. Men att de kommer släppa in ett mål.

Vi tror att Arsenal vinner matchen till oddset 1.53 på Bet365.

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 1.53 på Bet365 (hämtat kl.19:29, 11/9-2020)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
News icon 4 juni, 2021
Author icon Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
News icon 18 mars, 2021
Author icon Emil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon 16 juni, 2020
Author icon Emil Sandberg