Speltips & odds: Fördel Sverige under kvällen

Sverige ska försöka stoppa Kroatiens stjärnor.

Trolig startelva, Sverige

Olsen

Lustig – Lindelöf – Helander – Bengtsson

Larsson – Olsson – Ekdal – Forsberg

Kulusevski – Berg

Trolig startelva, Kroatien

Kalinic

Uremovic – Pongracic – Caleta-Car – Barisic

Modric – Brozovic

Pasalic – Vlasic – Brekalo

Perisic

Hemmaplan och kritiserade – steppar upp ikväll

På lördagskvällen ställs Sverige – Kroatien mot varandra i en match i Nations League. För att inte åka ur Grupp A av Nations League och bli degraderad behöver svenskarna steppa upp och vinna under lördagen klockan 20:45. Sverige har inte spelat oavgjort under sina senaste tio matcher. Mötet spelas på Friends Arena i Solna.

Sverige kommer till denna matchen med en haltande form. Laget har radat förluster på förluster de senaste matcherna mot tufft motstånd. I deras senaste match förlorade de mot Danmark med 2-0 i en träningsmatch mellan Nations League-mötena. Sverige har förlorat alla sina matcher i gruppen där Frankrike, Portugal och Kroatien ingår och de har mött Portugal endast två gånger. Nu ställs de hemma mot ett Kroatien som Janne Anderssons mannar såg ut att kunna stå upp bra mot i lagens senaste möte, åtminstone i andra halvleken. Vi tror att med tryggheten av hemmaplan och kritiken laget fått utstå i och med de dåliga resultatet på sistone kommer Sverige att lyfta sig som en enhet och slå kroaterna under kvällen. Assisterande tränaren Peter Wettergren basar över laget även denna matchen då Janne Andersson fortfarande är i karantän på grund av att han har covid-19.

Den stora utmanaren till att stanna kvar i den högsta gruppen i Nations League är Kroatien som står på tre poäng på fyra matcher hitintills jämfört med Sveriges noll. Turkiet stod för Kroatiens senaste motstånd vilket blev en målrik historia. Träningsmatchen slutade 3-3 med sex olika målskyttar. Luka Modric och Kroatien reser till Norra Europa för att ta sig an ett sargat och kritiserat Sverige som vill bevisa sig. Kroatien åker till Sverige med Mateo Kovacic och Dejan Lovren skadade till detta möte och därav ett mindre kvalitativt lag än vanligt under lördagens match.

Speltips & odds

Under lördagskvällen möter Sverige – Kroatien i Nations League och mycket står på spel. Hemmalaget behöver ta poäng för att inte riskera att åka ner till Grupp B i Nations League och behöver knappa in på bortalaget som står på tre poäng för närvarande.

Vi tror att matchen mellan Sverige – Kroatien under lördagskvällen kommer att vara ett möte där Sverige kommer att ge allt för att vinna den och spela en bra fotboll med sina fina lirare i Dejan Kulusevski och Co. Kroatien har ett par viktiga spelare skadade och är inte lika stort behov av att vinna detta möte som Sverige. Mötet kommer att gå svenskarnas väg och vinna matchen under kvällen.

Ett spel på att matchen mellan Sverige – Kroatien i Nations League kommer att sluta i vinst för Sverige finns för ett väldigt generöst odds på 4.00 gånger pengarna på Betway. Oddset ligger egentligen på 2.70 men Betway erbjuder en oddsboost för nya kunder!

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.70 4.00 på Betway (odds hämtat 14/11, 10:50)

Fler speltips

Ungern – Italien, 26/9: Speltips & stream
Ungern - Italien, 26/9: Speltips & stream
En semifinalplats står på spel i Nations League när Ungern och Italien möts i den sista omgången. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips.
25 september, 2022 | Katten Jansson
England – Tyskland, 26/9: Speltips & stream
England - Tyskland, 26/9: Speltips & stream
Hög underhållning utlovas när giganterna England och Tyskland drabbas samman i Nations League. Odds på att båda nationer nätar lockar och får vårt speltips.
24 september, 2022 | Katten Jansson
Österrike – Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Österrike - Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Streama den sista omgången i Nations League där Österrike får besök av Kroatien. Vårt speltips landar på en målsnål landskamp.
24 september, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]