Speltips & odds: Falkenbergs FF - Malmö FF 9/8

Falkenbergs FF – Malmö FF, 9/8 14:30

Falkenbergs FFXMalmö FF

8.50

4.75

1.36
Spela nu ➤
Odds hämtat: 09/08/2020 – 09:15

Trolig startelva, Falkenbergs FF

Noring

Van Looy – Johansson – Karlsson

Joza – Björkengren – Carlsson – Nilsson – Englund

Söderström – Wede

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Brorsson – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Traustason

Kiese Thelin

Ännu en vinst på kontot ska räknas in

Under söndagseftermiddagen spelas matchen mellan Falkenbergs FF – Malmö FF i allsvenskan. Bortalaget har vunnit de senaste fyra senaste mötena.

Hemmalaget Falkenbergs FF har inte varit den slagpåse som media tippade inför säsongen. Laget ligger för närvarande på en trettondeplats ovanför nedflyttningsstrecket och ser även denna allsvenskan tunga ut att möta för alla motståndare. I deras senaste match spelade 1-1 på bortaplan mot Hammarby där mittfältaren Anton Wede inledde målskyttet för gästerna. Falkenbergs FF har för vana att vara svåra att göra mål på och har visat det även under denna säsongen. Vi tror att det kommer att vara fallet även under eftermiddagen, men att en bortaseger kommer att falla in tillslut.

De nya serieledarna Malmö FF reser längs med Sveriges kust för att ta sig till detta möte med Falkenbergs FF. Skånelaget ser väldigt bra ut och ligger just nu på förstaplats med tre poängs marginal ner mot IFK Norrköping. I deras senaste match vann de med övertygande 4-1 mot Helsingsborgs IF och styrde Skånederbyt fullständigt som de ville. Nu är deras mål att fortsätta resan mot det efterlängtade guldet. 

Speltips & odds

Malmö FF har en fin form för närvarande och ser oerhört svåra att bryta ner. Sedan 2016 har laget vunnit alla nio mötena förutom en (en oavgjord). Vi tror att bortalaget fortsätter sin guldvandring och befäster sin förstaplacering i allsvenskan.

Vi tror att matchen mellan Falkenbergs FF – Malmö FF kommer att erbjuda en kampvilja mellan två lag som svåra att göra mål mot och kommer att ge allt för sina respektive lag. Bortalaget kommer att äga mycket boll och gå framåt i detta möte och lufta truppen vilket kommer att ge utdelning i andra halvleken. Vi tror att Malmö FF kommer att spela oavgjort första halvleken och vinna andra halvleken. Oavgjort – Malmö FF (Halvtid/Fulltid) tror vi på till det fina oddset 3.75 som finns att hämta på Bet365. Gör detta nu för att ta del av detta rivalmöte och du kan hitta fler odds på andra möten.

  • Tips: Oavgjort – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 3.75 på Bet365 (odds hämtat 9/8, 09:15)

Fler speltips

Speltips & odds: Norskt besök på San Siro
Speltips & odds: Norskt besök på San Siro
AC Milan ställs emot norska Bodö/Glimt, i den tredje kvalrundan till Europa League.
News icon23 september, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
AC Milan tar emot Bologna i lagens första Serie A-match för säsongen.
News icon21 september, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips till toppmötet mellan IFK Norrköping - Malmö FF i allsvenskan.
News icon20 september, 2020
Author iconGustaf Rauer