Speltips & odds: Falkenbergs FF - Malmö FF 9/8

Falcon Alkoholfri Arena står värd idag.

Falkenbergs FF – Malmö FF, 9/8 14:30

Falkenbergs FF X Malmö FF

8.50

4.75

1.36
Spela nu ➤
Odds hämtat: 09/08/2020 – 09:15

Trolig startelva, Falkenbergs FF

Noring

Van Looy – Johansson – Karlsson

Joza – Björkengren – Carlsson – Nilsson – Englund

Söderström – Wede

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Brorsson – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Traustason

Kiese Thelin

Ännu en vinst på kontot ska räknas in

Under söndagseftermiddagen spelas matchen mellan Falkenbergs FF – Malmö FF i allsvenskan. Bortalaget har vunnit de senaste fyra senaste mötena.

Hemmalaget Falkenbergs FF har inte varit den slagpåse som media tippade inför säsongen. Laget ligger för närvarande på en trettondeplats ovanför nedflyttningsstrecket och ser även denna allsvenskan tunga ut att möta för alla motståndare. I deras senaste match spelade 1-1 på bortaplan mot Hammarby där mittfältaren Anton Wede inledde målskyttet för gästerna. Falkenbergs FF har för vana att vara svåra att göra mål på och har visat det även under denna säsongen. Vi tror att det kommer att vara fallet även under eftermiddagen, men att en bortaseger kommer att falla in tillslut.

De nya serieledarna Malmö FF reser längs med Sveriges kust för att ta sig till detta möte med Falkenbergs FF. Skånelaget ser väldigt bra ut och ligger just nu på förstaplats med tre poängs marginal ner mot IFK Norrköping. I deras senaste match vann de med övertygande 4-1 mot Helsingsborgs IF och styrde Skånederbyt fullständigt som de ville. Nu är deras mål att fortsätta resan mot det efterlängtade guldet.

Speltips & odds

Malmö FF har en fin form för närvarande och ser oerhört svåra att bryta ner. Sedan 2016 har laget vunnit alla nio mötena förutom en (en oavgjord). Vi tror att bortalaget fortsätter sin guldvandring och befäster sin förstaplacering i allsvenskan.

Vi tror att matchen mellan Falkenbergs FF – Malmö FF kommer att erbjuda en kampvilja mellan två lag som svåra att göra mål mot och kommer att ge allt för sina respektive lag. Bortalaget kommer att äga mycket boll och gå framåt i detta möte och lufta truppen vilket kommer att ge utdelning i andra halvleken. Vi tror att Malmö FF kommer att spela oavgjort första halvleken och vinna andra halvleken. Oavgjort – Malmö FF (Halvtid/Fulltid) tror vi på till det fina oddset 3.75 som finns att hämta på Bet365. Gör detta nu för att ta del av detta rivalmöte och du kan hitta fler odds på andra möten.

  • Tips: Oavgjort – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 3.75 på Bet365 (odds hämtat 9/8, 09:15)

Fler speltips

Atletico Madrid – Valencia, 22/1: Speltips & stream
Atletico Madrid - Valencia, 22/1: Speltips & stream
Både Atletico Madrid och Valencia är lite i obalans. Ett målkalas känns därför troligt. Minst 3 mål ger dubbla degen i odds. Det blir vårt speltips.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Southampton – Man City, 22/1: Speltips & stream
Southampton - Man City, 22/1: Speltips & stream
Mästerna Man City har en tuff uppgift när de gästar Southampton i Premier League. Någon utklassning ska det inte vara tal om. Se vårt speltips här.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Watford – Norwich, 21/1: Speltips & stream
Watford - Norwich, 21/1: Speltips & stream
Det är en kamp om överlevnad i Premier League när Watford gästas av Norwich. Hemmalaget får vårt förtroende och speltips, till ett högt odds.
20 januari, 2022 | Katten Jansson