Speltips & odds: Europaspel i potten

Resultat
Odds
IFK Norrköping
Oavgjort
Helsingborgs IF
Odds hämtat på Betway: 6/12 09:25

Trolig startelva, IFK Norrköping

Pettersson

Wahlqvist – Dagerstål – Castegren – Gerson

Fransson – Smith – Johannesson

Levi – Nyman – Haksabanovic

Trolig startelva, Helsingborgs IF

Pettersson

Tsouka – Ceesay – Olsson – Eriksson

Andersson – Landgren – Diskerud – Hendriksson

Ceesay – Van den Hurk

Fin chans på topp-tre

Under söndagen klockan 14:30 möter IFK Norrköping – Helsingborgs IF varandra i allsvenskans sista match. Bortalaget har inte vunnit någon match på sju försök och är redan klara för nedflyttning till superettan till nästa säsong.

Fjärdeplacerade IFK Norrköping har hugg på de åtråvärda Europaplatserna och har endast två poäng upp till BK Häcken på en tredjeplats. Laget har efter en mindre bra sommar och höst verkligen kommit i god form och vann deras senaste match med 0-1 på bortaplan mot topplaget Hammarby efter ett fint mål av anfallaren Christoffer Nyman. Under tränare Jens Gustafsson har laget gått upp och ner i perioder och ledde årets serie komfortabelt i början av den för att sedan klappa ihop och ge mästarna Malmö FF chansen att ta hem guldet. Vi tror att hemmalaget kommer att vara väldigt taggade att knappa in på topp-tre i allsvenskan och ta sig förbi BK Häcken under söndagen. Motståndaren är redan klara för nedflyttning och har ingen att spela för mer än sin heder.

Helsingborgs IF kommer till detta mötet med ett självförtroende på botten och en omorganisation som behöver göras i klubben till nästkommande säsong. Superettan väntar 2021 och de behöver ta sig en funderare vad som behöver åtgärdas kring och i klubben. I deras senaste match spelade de oavgjort med mållösa 0-0 mot bottenkonkurrenten Falkenbergs FF efter ett mindre smickrande möte som erbjöd lite “skönlir”. Tränare Olof Mellberg har sin sista match för klubben under söndagen och vill lämna så värdigt som det går och kommer att kriga för att upprätta åtminstone lite heder året 2020. Vi tror att de kommer att ge IFK Norrköping en god kamp under mötet, men att de kommer att få det väldigt svårt att ta någon poäng.

Speltips & odds

Under söndagen spelar IFK Norrköping – Helsingborgs IF i allsvenskan som är den sista matchen för lagen för året. Ingen vill avsluta på ett dåligt sätt och göra vad de kan för att ge supportrarna något att glädjas åt. IFK Norrköping har visat god form på sistone och vi tror att de kommer att avsluta med en vinst under söndagen.

Vi tror att matchen mellan IFK Norrköping – Helsingborgs IF under söndagseftermiddagen kommer att vara ett möte där hemmalaget försöker ta kontrollen över matchen och sätta tempot och bortalaget försvara och kontra till sista blodsdroppen, något som inte kommer att räcka i slutändan till mer än en poäng eller mindre. Den holländske anfallaren Anthony van den Hurk har sett fin ut på slutet och kan frälsa Helsingborgs IF med ett sista mål för säsongen även om det inte kommer att räcka så långt.

Ett spel på att matchen mellan IFK Norrköping – Helsingborgs IF i allsvenskan kommer att sluta i IFK Norrköping eller oavgjort (halvgardering och båda lagen gör mål) finns för ett bra odds till 1.80 gånger pengarna på Betway. Detta hittar du på Betway samt mycket, mycket mer därtill.

  • Tips: IFK Norrköping eller oavgjort (Halvgardering och båda lagen gör mål)
  • Odds: 1.80 på Betway (odds hämtat 6/12, 09:25)

Fler speltips

Brady vs Brees när Buccaneers gästar Saints
Brady vs Brees när Buccaneers gästar Saints
Saints mot Buccaneers i ett klassiskt rivalmöte.
News icon17 januari, 2021
Author iconHenrik Roswall
Måstematch för Juventus på San Siro
Måstematch för Juventus på San Siro
Inter - Juventus på San Siro.
News icon17 januari, 2021
Author iconHenrik Roswall
Premier League: Liverpool - Manchester United 17/1
Premier League: Liverpool - Manchester United 17/1
Liverpool tar emot rivalen Manchester United på Anfield.
News icon17 januari, 2021
Author iconHenrik Roswall