Speltips & odds: En svår utmaning väntar MFF

Malmö FF X Granada CF

3.60

3.40

1.90
Spela nu ➤
Odds hämtat: 30/09/2020 -20:25

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Ahmedhodzic – Brorsson – Knudsen

Lewicki – Rakip

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, Granada CF

Silva

Diaz – Vallejo – Sánchez – Neva

Milla – Gonalons

Kenedy – Montoro – Machis

Soldado

La Liga-sjuan en övermäktig motståndare?

Under kvällen möts Malmö FF – Granada CF i ett spännande drama i Europa League-playoff. Hemmalaget har gjort åtta mål på deras två senaste matcher och inte förlorat på fem. Spanjorerna har inte spelat oavgjort under sina sex senaste möten.

Sedan de slog kroatiska Lokomotiva Zagreb med 5-0 i den föregående omgången av Europa League vann Malmö FF med övertygande 3-0 mot BK Häcken, en stor utmanare till ligaguldet. Anfallaren Isaac Kiese Thelin var den spelare som hade lekstuga under mötet och gjorde två mål och hade ett fint samarbete med Ola Toivonen. Nu ställs skåningarna mot en större och bättre motståndare i spanska Granada CF, ett lag som de aldrig har mött tidigare.

Granada CF åker till den svenska södern för att ta sig an den odiskutabla ettan i allsvenskan nämligen Malmö FF. Spanjorerna kommer till detta möte i Europa Leagues playoff med en förlust med 6-1 på bortaplan mot Atletico Madrid i bagaget. Förra årets La Liga-sjua ligger sexa i ligan för närvarande med två vinster och en förlust. Det spanska laget har den förre detta Tottenham-anfallaren Roberto Soldado i laget som har mäktat med att göra ett mål på de tre första matcherna. Vi tror att detta möte kommer att innebära flera mål då båda lagen har en historik av att göra mål och att släppa in mål bakåt.

Speltips & odds

Malmö FF har hemmaplan vilket ger en viss fördel och kommer att göra att de vill gå framåt på planen. Hemmalaget är i målglad form och har gjort åtta mål de senaste två matcherna och spanjorerna har starka offensiva pjäser de med.

Vi tror att matchen mellan Malmö FF – Granada CF i Europa League-playoff kommer att vara ett möte mellan två lag som vill göra mål och vinna matchen på en offensiv basis. Båda lagen har fina offensiva spelare och kommer att innebära chanser framför mål. Vi tror att båda lagen gör mål i matchen.

Ett spel på att matchen mellan Malmö FF – Granada CF slutar med att båda lagen gör mål är tillgängligt till ett odds på 2.10 i denna europeiska fina match. Detta och mycket mer finns att hämta på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål – Ja
  • Odds: 2.10 på Bet365 (odds hämtat 30/9, 20:25)

Fler speltips

Flora Tallinn - Legia Warszawa, 27/7: Speltips & stream
Flora Tallinn - Legia Warszawa, 27/7: Speltips & stream
Legia Warszawa vann det första Champions League kvalmötet över Flora och har en stor chans att upprepa bedriften i Tallinn. Bra odds erbjuds på en bortaseger.
News icon 26 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
HJK Helsingfors - Malmö, 27/7: Speltips & stream
HJK Helsingfors - Malmö, 27/7: Speltips & stream
Returdags för Malmö FF i Champions League kvalet där HJK Helsingfors ska försöka vända ett underläge. Båda lagen nätade i första mötet och bör göra så igen.
News icon 26 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Damlandslaget ställs mot Nya Zeeland i det tredje och sista gruppspelsmötet. Då Sverige är klara för kvartsfinal behöver detta inte bli något målrikt möte.
News icon 25 juli, 2021
Author icon Katten Jansson