Speltips & odds: En oviss match på flera sätt - delad pott

Martin Olsson är smittad av covid-19.

Helsingborgs IF X Djurgården

7.00

4.00

1.45
Spela nu ➤
Odds hämtat: 30/08/2020 – 09:25

Trolig startelva, Helsingborgs IF

Nilsson

Ceesay – Ceesay – Olsson – Eriksson

Diskerud – Abubakari – Hendriksson

Timossi-Andersson – Van den Hurk – Svensson

Trolig startelva, Djurgården

Bråtveit

Witry – Nyholm – Berg – Augustinsson

Ulvestad – Karlström – Walker

Ring – Holmberg – Radetinac

Osäkra omständigheter ger oklara resultat

Under denna söndagseftermiddag klockan 14:30 spelas matchen mellan Helsingborgs IF – Djurgården i allsvenskan. På grund av fyra rapporterade covid-19-fall i Helsingborgs IF:s trupp, bland annat supertalangen Armin Gigovic, var det länge diskussion om matchen skulle skjutas upp eller inte. Det slogs fast dock under gårdagen att den skulle spelas som planerat trots allt. Vi kikar framåt och ser ett spännande möte mellan två taggade lag.

Helsingborgs IF har spelat denna halvan av allsvenskan på ett mediokert sätt. En väldigt ansträngd ekonomi har gjort att de har få kvalitativa alternativ i truppen och samtidigt litet urval att välja emellan. Detta har gjort att de befinner sig sist i tabellen på en sextondeplacering med 13 poäng på deras 17 matcher hitintills. I Helsingborgs IF:s senaste match förlorade de med 2-0 mot AIK efter att Sebastian Larsson storspelat och gett Stockholmslaget ledningen och därefter segern i detta ångestmöte. Nu är det dags, om inte lite väl sent, att bevisa sig själva och ta de nödvändiga poängen för att inte halka ännu sämre i tabellen.

De regerande mästarna ligger just nu på en fjärdeplats i allsvenskan och hungrar efter mer. Efter att ha åkt på en smärre känga mot ungerska Ferencvaros med stabila 2-0 och därmed skeppats ut ur Champions League befinner sig laget på en fullgod placering i den allsvenska tabellen för närvarande. Djurgården inledde säsongen på ett haltande sätt men har nu ruskat upp sig och spelade oavgjort i deras senaste möte mot IFK Göteborg med 2-2. Hemmalaget har inte spelat oavgjort under sina senaste fem matcher, det är dags nu anser vi.

Speltips & odds

Båda lagen är för närvarande inte i sin bästa form och har ett haltande självförtroende. Hemmalaget förlorade i deras senaste match, medan Djurgården spelade oavgjort och har en tendens att vika ner sig i vissa tuffa möten för lätt under året.

Vi tror att matchen mellan Helsingborgs IF – Djurgården kommer att vara ett möte mellan två lag som vill bevisa sig trots den kaos kring matchen som varit de senaste dagarna. Ett oavgjort resultat landar vi på efter att ha funderat vad som är mest lämpligt och vad vi tror på kommer att utspela sig under dagen.

Ett oavgjort resultat i matchen mellan Helsingborgs IF – Djurgården tror vi på till det fina oddset 4.00 som finns att hämta på Bet365, där du även hittar annat smått och gott. Gör detta nu för att ta del av detta allsvenska möte.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 4.00 på Bet365 (odds hämtat 30/8, 09:25)

 

Fler speltips

Norrby – Östersund, 28/6: Speltips & stream
Norrby - Östersund, 28/6: Speltips & stream
I Superettan är Norrby givna favoriter att slå Östersund. Vi går igenom streaming, odds och bjuder på ett speltips i matchen.
27 juni, 2022 | Katten Jansson
Kalmar FF – IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Kalmar FF - IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Visar Marcus Antonsson att släkten är värst, eller tar Kalmar en planenlig seger i Smålandsderbyt hemma mot Värnamo? …
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
Malmö FF – Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Malmö FF - Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Skånederby! Ta del av allt inför Malmö FF - Helsingborgs IF.
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]