Speltips & odds: En målsnål historia

Mycket känslor i matchen mellan Arsenal - Leeds i den föregående matchen.

Resultat
Odds
Arsenal
Oavgjort
Wolves
Odds hämtat på Betway: 29/11 11:50

Trolig startelva, Arsenal

Leno

Holding – Gabriel – Tierney

Bellerin – Ceballos – Xhaka – Saka

Willian – Lacazette – Aubameyang

Trolig startelva, Wolves

Patricio

Boly – Coady – Kilman

Semedo – Dendoncker – Moutinho – Ait Nouri

Neto – Jiménez – Podence

Möte mellan två defensiva lag

Under lördagskvällen klockan 20:15 möter Arsenal – Wolves varandra i Premier League. Arsenal och Wolves har ett genomsnitt på ett mål under sina respektive tre senaste matcher.

Under Mikel Arteta har Londonklubben agerat mer defensivt balanserat än tidigare och försöker knipa igen sina motståndares chanser till det minimala. Arsenal kommer till detta möte med en medioker form på sistone. I deras senaste Premier League-match spelade de 0-0 mot Leeds efter ett känslofyllt möte under nittio minuter.

Under lördagen reser Wolves till London för att ta sig an detta Arsenal som är något i en brygga för närvarande. Dagens bortalag har, som tidigare säsong, visat sig vara väldigt defensivt präglade och bjuda på lite under matcherna och vara giftiga framåt när tillfälle ges.

Speltips & odds

Under söndagen möter Arsenal – Wolves i Premier League som förväntas bli en målsnål historia eftersom båda lagen är defensivt inriktade och har gjort få mål framåt i banan. Vi tror att matchen mellan Arsenal – Wolves under lördagseftermiddagen kommer att vara ett möte där bortalaget försöker ta kontrollen över matchen men att Southampton straffar med sina giftiga kontringar.

Ett spel på att matchen mellan Arsenal – Wolves i Premier League kommer att sluta i vinst för hemmalaget finns för ett otroligt bra odds till 1.60 gånger pengarna på Betway. Detta hittar du på Betway.

  • Tips: Under 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.60 på Betway (odds hämtat 29/11, 09:55)

Fler speltips

Senegal – Kap Verde, 25/1: Speltips & stream
Senegal - Kap Verde, 25/1: Speltips & stream
Favoriterna Senegal börjar slutspelet i det Afrikanska mästerskapet mot Kap Verde. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i landskampen.
24 januari, 2022 | Katten Jansson
Danmark – Nederländerna, 24/1: Speltips & stream
Danmark - Nederländerna, 24/1: Speltips & stream
Spelbolag har Danmark som enorma favoriter till att slå Nederländerna. Men handikapp linan har helt spårat ur. Se alla odds och vårt speltips här.
23 januari, 2022 | Katten Jansson
Milan – Juventus, 23/1: Speltips, odds & inför
Milan - Juventus, 23/1: Speltips, odds & inför
Leonardo Bonucci och hans Juventus satsar på att ta igen viktiga poäng mot Milan i kampen om Champions League-plats. Hur går det? …
23 januari, 2022 | Emil Sandberg