Speltips & odds: En klar seger

Adi Nalic satte avgörande målet mot Örebro SK.

Kalmar FF X Malmö FF

6.00

4.00

1.53
Spela nu ➤
Odds hämtat: 4/10/2020 -11:25

Trolig startelva, Kalmar FF

Söderberg

Johansson – Nouri – Stenmark – RIng

Magnusson – Israelsson – Bergqvist – Romario – Jansson

Sachpekidis

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Ahmedhodzic – Brorsson – Knudsen

Lewicki – Christiansen

Traustason – Nalic – Rieks

Kiese Thelin

Är allsvenskan säkrad i praktiken redan?

Under söndagen klockan 17:30 möter Kalmar FF – Malmö FF i en möte i allsvenskan. Malmö FF har vunnit sina senaste fem matcher mot Kalmar FF.

Dagens hemmalag Kalmar FF har haft en säsong som präglats av dåliga resultat och en form som pekar nedåt under säsongens gång. Just nu parkerar dem på en femtondeplats i den allsvenske tabellen och mycket pekar på att de inte är några att räkna med i fortsättningen. Laget har förlorat många matcher, 11 stycken, vilket är näst mest i ligan bakom Falkenbergs FF. Hemmalaget behöver klättra och ta fler trepoängare för att inte riskera att trilla ur högstaligan under hösten. Detta var inte något de lyckades med i deras senaste match då de spelade 1-1 mot Varbergs BOIS efter mål av nyckelspelaren Isak Magnusson. I nästa match ställs de mot ett tufft motstånd i Malmö FF.

Efter att ha fått en tuff lottning i playoff till Europa League fick Malmö FF en käftsmäll i form av en nivå högre kvalitativt motstånd. Förra säsongens La Liga-sjua Granada reste till Malmö för att ta sig an svenskarna i ett hett möte mellan två bra lag, men det visade sig att bortalaget var lite för bra under torsdagen. Matchen förväntades bli oerhört tuff för svenskarna vilket det blev. Mötet på Eleda Stadion slutade i en klar vinst för spanjorerna med 1-3 efter mål av bland annat den snabbe offensive yttern Darwin Machís som gjorde det svårt för MFF-försvaret under hela matchen. Nu behöver Malmö FF studsa tillbaka för att ta en ytterligare vinst i allsvenskan och befästa sin position som odiskutabel etta i tabellen. Vid vinst kan kliver de ännu ett steg mot det väldigt efterlängtade guldet som många i staden Malmö suktar efter något enormt.

Speltips & odds

Malmö FF leder allsvenskan med sex poäng framför BK Häcken, ett lag som de vann med solklara 3-0 i deras senaste allsvenska match. Laget har varit svårslagna och med deras Europaäventyr slut för detta året kan de lägga allt sitt fokus att ta hem guldet tillbaka till Malmö denna säsongen.

Vi tror att matchen mellan Kalmar FF – Malmö FF i allsvenskan kommer att vara ett möte där bortalaget äger mycket boll och radar upp chanser till mål för sin offensiva spelare. Malmö FF har en målglad form i allsvenskan på det senaste och vinner sina matcher. Vi tror att de kommer att göra det även idag mot Kalmar FF.

Ett spel på att matchen mellan Kalmar FF – Malmö FF slutar med att Malmö FF vinner matchen finns till ett odds på 1.53, ett generöst odds om ni frågar oss. Detta och annat finns att hämta på Bet365.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.53 på Bet365 (odds hämtat 4/10, 11:25)

Fler speltips

Osasuna – Valencia, 7/10: Speltips & stream
Osasuna - Valencia, 7/10: Speltips & stream
Två formstarka lag möts i La Liga när Osasuna gästas av Valencia. Odds på en delad pott är i överkant och får vårt speltips också.
6 oktober, 2022 | Katten Jansson
Malmö FF – Union Berlin (6/10): Stream, speltips & odds
Malmö FF - Union Berlin (6/10): Stream, speltips & odds
Viktig match för Malmö FF i Europa League! Man står på noll poäng, och måste nästan vinna för att hålla hoppet om avancemang vid liv.
5 oktober, 2022 | Emil Sandberg
Gent – Djurgården, 6/10: Speltips & stream
Gent - Djurgården, 6/10: Speltips & stream
En tidigt gruppfinal spelas när Gent tar emot Djurgården i Europa Conference League. Se vårt speltips här, till ett bra odds.
5 oktober, 2022 | Katten Jansson