Speltips & odds: En jämn historia

Speltips & odds: Kommer Man United fortsätta sitt segertåg?

Manchester United X Tottenham

1.95

3.60

3.80
Spela nu ➤
Odds hämtat: 4/10/2020 -12:35

Trolig startelva, Man United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw

Pogba – Matic

Greenwood – Fernandes – Rashford

Martial

Trolig startelva, Tottenham

Lloris

Sánchez – Dier – Davies

Doherty – Ndombélé – Höjbjerg – Winks – Reguilon

Moura – Kane

Två haltande topplag möts

Under söndagen klockan 17:30 möter Manchester United – Tottenham i ett spännande möte i engelska Premier League. Manchester United har inte förlorat mot Tottenham under sina senaste fyra matcher lagen emellan.

Det går att peka på flera saker som inte stämmer för Manchester United just nu. För att nämna några ser januariköpet Bruno Fernandes inte lika bra ut som under våren, David De Gea fortsätter vara skakig i målet och Victor Lindelöf får utstå enorm kritik från engelsk media för sina individuella misstag vid sina bristfälliga agerande. Inte mycket ser ut att ändra sig till detta mötet med Tottenham. Hemmalaget kommer till denna match med ett visst självförtroendeboost efter att ha vunnit två gånger om efter varandra mot Brighton. Först i Premier League med 2-3 och sedan i Carabao Cup med 0-3 efter att Scott McTominay startat målskyttet för gästerna. Manchester United har börjat denna säsongen på ett dåligt sätt efter en horribel insats mot Crystal Palace som resulterade i en vinst för Londonlaget med 1-3. I deras andra match väntade Brighton, som tidigare nämnt, där Man United hade turen på sin sida och fick en straff i den sista spelminuten som bärgade segern till dem tillslut. Under mötet visade de prov på mindre bra prestationer och laget ser inte färdigt ut för att utmana toppen på långa vägar.

Gästerna Tottenham och tränare José Mourinho åker till Manchester i norra England för att ta sig an sitt förra gäng och gör det med en ojämn form på sistone. I deras senaste match vann de dock med klara 7-2 mot israeliska Maccabi Haifa i Europa League-playoff och deras Premier League-match dessförinnan kryssade de mot bottenlaget Newcastle United. Tottenham har under Mourinho sett mer ut som ett lag som är svåra att slå, men har haft det tufft att ta trepoängare mot jämbördigt motstånd. Efter den spanske vänsterbacken Sergio Reguilons intåg och Gareth Bales hemkomst ser truppen dock ut att få mer spets vilket en del talar för i och med spelarnas historik. Vi tror att de har vad som krävs att spela till sig oavgjort under dagen mot hemmalaget Manchester United som inte har övertygat under de inledande matcherna.

Speltips & odds

Manchester United har hemmaplan men har sett ut som ett lag som har det tufft just nu med självförtroende såsom med kvaliteten över hela planen. Nu ställs de mot en motståndare som kan deras kvaliteter och en före detta tränare som vill slå Man United på fingrarna.

Vi tror att matchen mellan Manchester United – Tottenham kommer att vara ett möte där båda lagen försöker kontra på varandra och straffa på ytorna de kommer att få. Ingen av lagen har ett bra ställt självförtroende för närvarande vilket kommer att påverka båda negativt till detta möte. Vi tror att denna matchen kommer att sluta i ett oavgjort resultat efter en jämn tillställning.

Ett spel på att matchen mellan Manchester United – Tottenham i Premier League slutar med att matchen slutar oavgjord finns till ett högt odds på 3.60. Detta och mycket annat finns att hämta på Bet365.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.60 på Bet365 (odds hämtat 4/10, 12:35)

Fler speltips

Liverpool – Rangers, 4/10: Speltips & stream
Liverpool - Rangers, 4/10: Speltips & stream
Spelbolag har Liverpool som på tok för stora favoriter i Champions League mötet över Rangers. Odds på ett handikapp spel lockar och får speltipset.
3 oktober, 2022 | Katten Jansson
Eintracht Frankfurt – Tottenham, 4/10: Speltips & stream
Eintracht Frankfurt - Tottenham, 4/10: Speltips & stream
Ett tufft möte väntar Tottenham i Champions League när de ställs mot Europa League vinnarna Eintracht Frankfurt. Se vårt speltips i matchen, till ett bra odds.
3 oktober, 2022 | Katten Jansson
Inter – Barcelona, 4/10: Speltips & odds
Inter - Barcelona, 4/10: Speltips & odds
Över dubbla pengar erbjuds i odds på att Inter lyckas ta poäng mot Barcelona i Champions League gruppspelet. Det blir också vårt speltips i matchen.
2 oktober, 2022 | Katten Jansson