Speltips & Odds: Championschip - 17/3

Det spelas även fotboll i engelska andraligan, ja eller Championship som den kallas. Det är i princip full omgång idag där en match spelas imorgon. Vi kommer kika lite närmre på några matcher och ge analyser, speltips samt odds.

1. Fulham – Queens Park Rangers

 • Matchstart:13.30
 • Liga: Championship
 • Speltips: Fulham mål i båda halvlekarna
 • Odds: 2,10

Kupongens första match är den mellan Fulham – Queens Park Rangers. Det är ett hemmlag i en hysterisk form som tar emot QPR på klassiska Craven Cottage. På sina tio senaste matcher har man åtta vinster och två oavgjorda. Dessutom har man mött mestadels topplag och Fulham är nog laget att slå så här på slutet av säsongen. Spelet ser bra ut, man öser in mål och man har den där lilla extra turen att avgöra precis i slutet av matcher.

Man ligger på en 4:e plats med åtta poäng upp till Cardiff som innehar den sista direktplatsen upp till Premier League. Med nio matcher kvar att spela och med formen man är i känns det som högst möjligt att utföra. QPR å sin sida ligger på en 15:e plats där man varken kan åka ur eller ta någon topp sex placering. Motivationen är med andra ord säkert inte på topp och mot ett formstarkt, heltaggat hemmalag så kommer man få det hett om örona. Ett spel på att Fulham gör mål i båda halvlekarna ger finfina oddset 2,10 och kommer spelas.

2. Bolton – Aston Villa

 • Matchstart: 18:30
 • Liga: Championship
 • Speltips: Aston Villa över 1,5 mål i matchen
 • Odds: 2,00

Andra matchen är Aston Villa – Bolton. Hemmalaget har gjort en riktigt bra säsong hittils och man ligger för närvarande på en 3:e plats med sju poäng upp till Cardiff på Premier League platsen. Visserligen åkte man på stryk senast mot QPR med 3-1 men innan dess var formen god och man radade upp segrar. Matchen mot Bolton idag ses som en match där man ska börja på sitt ”winning-streak” igen.

Man är på i princip varje position bättre än hemmalaget och underskattning kan bli ett problem. Hemmalaget har verkligen saker att spela om. Främst handlar det om överlevnad då man på sin 20:e plats bara har fem poäng ner till nedflyttningsstrecket. Formen är nedåtgående och man har tre kryss och en förlust på sina senaste fyra matcher.

Hemma är man hyfsat starka och det är där man plockar flest av sina poäng. Dock är det en tuff uppgift som väntar idag och man är klara underdogs. Spelet på att Aston Villa gör minst två mål ger oddset 2,00 och är klart spelvärt.

3. Wolverhampton – Burton Albion

 • Matchstart: 16:00
 • Liga: Championship
 • Speltips: Wolves gör mål i båda halvlekarna
 • Odds: 2,00

Sist ut är Wolverhampton – Burton Albion. Det är toppen mot botten i The Championship. 1:an mot 23:an. Det skiljer 50 poäng lagen emellan och med en målskillnadsdifferans på 80(1). Lägg också till hemmaplansfördel och vi får snabbt en rätt klar matchbild framför oss.

Detta är oavsett form en match där Wolverhampton ska vinna. Visserligen har Burton Albion bara tre poäng upp till säker mark och är högst motiverade men på bortaplan mot serieledarna så ska de mycket till om man ska få med sig något överhuvudtaget. Gör man detta så är det en fantastisk insats.

Ovsett om man tar med sig poäng eller inte så kommer man släppa in mål då man generellt släpper in mycket mål och Wolverhampton gör mycket mål. Oddset på att hemmlaget gör mål i båda halvlekarna ger oddset 2,00 vilket definitivt kommer spelas.

Det sammanlagda oddset är 8,40 och alla odds är hämtade från Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]