Vem vinner sexpoängsmatchen?

Speltips & Odds: Inter – Real Madrid 25/11

Då var det äntligen dags för lite Champions League spel igen och vi har kommit fram till den fjärde omgången i gruppspelet. Matchen vi ska titta närmare på är det högst intressanta mötet mellan förhandsfavoriterna i gruppen Inter och Real Madrid. Nedanför kommer analyser och förhandstipp inför kvällens toppmatch.

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Inter – Real Madrid.

Trolig startelva Inter:

Handanovic

D`Ambrosio Ranocchia Bastoni

Hakimi Barella Gagliardini Vidal Young

Sanchez Lukaku

 

Trolig startelva Real Madrid:

Courtois

Mendy Nacho Varane Carvajal

Odegaard Kroos Modric

Hazard Diaz Vasquez

Sexpoängsmatch för de båda favoriterna

Ja på förhand var detta en mumsbit för de båda giganterna, med Shaktar och Munchen Gladbach så skulle både Real Madrid och Inter glida fram till åttondelsfinalerna. Men i skrivande stund ligger man utanför dem platserna där Inter ligger sist på två poäng och Real Madrid 3:a på fyra poäng. Förlorar Inter ikväll är man mer eller mindre avhängda och förlorar Real Madrid så ser det inte ljust ut framöver.

Som vi alla vet så är Real Madrid och framgång i Champions League lika förknippat och självklart som Stefan Löfven och invandring, vissa saker hör helt enkelt bara ihop. Men de mesta mästarna, Los Blancos är i en pressad sits och tränaren, den så framgångsrike(på och av plan) Zidane känner av det.

Skulle man åka ut gruppspelet så hade de nog varit svårt att sitta kvar som tränare för kanske världens största klubb. Det har onekligen varit ett hackigt år hittils för Real Madrid och man letar fortarande efter sin identitet “post Ronaldo” med en generationsväxling utöver de. Dock gäller man som favorit ikväll även om det är med knapp marginal.

Med den blytunga segern i förra omgången mot just Inter(3-2) så kliver man in på San Siro fulla av självförtroende. Hemmalaget å sin sida kommer ifrån en seger i ligan, 4-2 hemma mot Torino där det stundtals såg riktigt bra ut. Bägge lagen kommer till spel med starka startelvor och det blir en högintressant match att följa.

Speltips & Odds:

Som nämnts ovan så gäller bortalaget Real Madrid som favoriter trots bortaplan. Med sin rutin och med det psykologiska övertaget med segern senast så har man ett litet övertag. Dock är det två väldigt starka och jämna elvor som ställs på plan ikväll så att sia om en segrare är fortfarande väldigt ovisst. Med tanke på storklubbsrivaliteten, läget i tabellen, allt som står på spel samt att kortvänliga Anthony Taylor är kvällens domare så känns ett spel på över 0,5 kort innan 29:e minuten högst rimligt och kommer därmed att ryggas!

Speltips: Över 0,5 kort innan 29:00

Odds: 1,83(Bet365)

fotbollsqiuz

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
16 juni, 2020 | Emil Sandberg