Speltips & odds: Brighton - Arsenal 20/6

Speltips Brighton - Arsenal

Brighton ställs emot Arsenal på lördag klockan 16:00. Här är vårt speltips till matchen.

Brighton X Arsenal

3.00

3.50

2.25
Spela nu ➤
Odds hämtat: 18/06/2020 – 14:15

Trolig laguppställning, Brighton

Ryan

Montoya – Webster – Dunk – Burn

Bissouma – Pröpper – Mooy

March – Maupay – Trossard

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Bellerin – Mustafi – Mari – Tierney

Ceballos – Guendouzi

Pepe – Özil – Saka

Aubameyang

Här kan du ta reda på hur du kan streama Premier League.

Taktiska skäl?

Arsenal förlorade sin senaste match mot Manchester City. Matchen började bra men när första halvleken var på väg mot sitt slut i 45:e minuten gjorde Citys alldeles egna Raheem Sterling mål, efter att Arsenals David Luiz klantade till det – igen. Matchen slutade som 3-0 till Manchester City. Arsenal kommer ta lärdom av matchen och blickar nu fram emot lördagens match mot Brighton.

Arsenal Mesut Özil blev inte ens uttagen till truppen mot Manchester City. Det finns inga rapporter om att Özil har bråkat med Mikel Arteta eller liknande, inte heller att han ska vara skadad. Özil är också favoriserad av Mikel Arteta. Det måste funnits ett taktiskt skäl bakom detta beslut. Faktum är att Mikel Arteta valde att spela många oerfarna unga spelare mot Manchester City. Kanske gjorde han det för att han visste att matchen mot City riskerade många skador. Smart drag om du frågar mig.

Brighton å andra sidan har inte spelat någon match sedan sjunde mars, vilket kan innebära att spelarna kommer behöva vänja sig lite. Innebär det att Arsenal har lite försprång med tanke på att de redan spelat en match?

Speltips & odds

På de två senaste matcherna mellan Arsenal och Brighton har det blivit en oavgjord och en vinst för Brighton. Kanske inte det bästa resultatet för Arsenal. Hursomhelst har Arsenal en ny tränare, vilket innebär att denna match kan se annorlunda ut. Faktum är att Arsenal enbart förlorat en match sedan den nya tränaren Mikel Arteta ankomst, och den matchen var mot Manchester City.

Arsenal har förbättrats avsevärt under Mikel Arteta. Deras spel är mycket bättre jämfört med hur det såg ut under Unai Emery.

Vi tror att Brighton kommer att pressa högt upp på plan, vilket gjorde det väldigt svårt för Arsenal senaste gången båda lagen möttes. Ska Arsenal vinna denna match krävs det att Arsenal ska vara effektiva på det som kallas för passningsspel. Dock tror vi att Arsenal kommer att klara av det med bravur denna gång.

Arsenal har inget annat val än att vinna matchen. Om de inte vinner blir det ännu svårare att nå fjärde plats, som i sin tur innebär Champions League-spel nästa säsong.

Vi tror att Arsenal kommer att vinna matchen till oddset 2.250 på Bet365.

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 2.25 på Bet365 (hämtat kl.14:15, 18/6-2020)

Fler speltips

Varbergs BoIS – IFK Värnamo (3/7): Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS - IFK Värnamo (3/7): Stream, speltips & odds
Varberg och Värnamo ställs emot varandra i en mycket intressant match. Ta del av allt du behöver veta inför sammandrabbningen! …
2 juli, 2022 | Emil Sandberg
Djurgården – Hammarby (3/7): Speltips, odds & inför
Djurgården - Hammarby (3/7): Speltips, odds & inför
Läs allt inför Stockholmsderbyt! Ta del av införrapport och speltips till Djurgården - Hammarby.
2 juli, 2022 | Emil Sandberg
Varberg – Värnamo, 3/7: Speltips & stream
Varberg - Värnamo, 3/7: Speltips & stream
Ett helt öppet möte spelas mellan Varberg och Värnamo i Allsvenskan. Se hur du kan streama bottenmötet, samt vårt speltips i matchen.
2 juli, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]