Speltips & Odds: Bournemouth - Arsenal 26/12

Streama

Om du vill se matchen mellan Bournemouth så kan du enkelt göra det på viaplay!

Har du tillgång till Viaplay och dess utbud så kan du även ta del av exklusivt försnack som leds av Sveriges främsta fotbollsexperter. Där får du följa intressanta analyser och kommentarer kring spelare och klubb.

För att se denna match behöver du:

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Bournemouth – Arsenal via live stream

Övrigt om matchen:

  • Match: Bournemouth – Arsenal, Premier League
  • Datum & tid: 26/12-2019 kl. 16:00
  • Arena: Vitality Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Bournemouth

Ramsdale

Stacey – Francia – Mepham – Simpson

Cook – Lerma – Billing – Fraser

King

Wilson

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Maitland Niles – Sokratis – Luiz – Bellerin

Xhaka – Guendouzi – Torreira

Pepé – Lacazette – Aubameyang

Arsenal saknar försvarare

Arsenals form finner sig i en svår svacka just nu. För tillfället ligger Londonklubben på elfte plats i tabellen, efter att ha varit under Unai Emerys och Fredrik Ljungbergs ledning. Den största anledningen sägs vara Arsenals defensiv. Försvarare som tappar sin position, markerar fel och värst av allt – att de ger bort lätta straffar. Nu när Mikel Arteta tagit ´på sig rollen som huvudtränare för Arsenal FC, så har det ingjutits hopp i klubben.

Mikel Arteta kom från att vara assisterande tränare åt Pep Guardiola, som även kallades för hans ”högra hand”. Arteta är inte heller helt främmande för Arsenal då han spelat där tidigare i sin fotbollskarriär som spelare. Mikel Arteta tog beslutet att nu gå vidare i sin karriär och ta på sig hedersrollen som tränare.

Bournemouth å andra sidan går det inte heller så bra för. ”The Cherries”, som de även kallas ligger för tillfället på fjortonde plats i Premier League-tabellen och gör allt vad de kan för att inta hamna i nedflyttningszonen.

Pierre Emerick Aubameyang har gjort 46 procent av alla mål som gjorts i klubben Arsenal denna hittills denna Premier League-säsong. Trots Arsenals svåra krissituation så fortsätter ”Auba” att leverera som vanligt.

Speltips

Detta är Mikel Artetas första match som huvudtränare och med tanke på den lilla tid han haft på sig för att förbereda sig inför denna match är det därmed svårt att säga huruvida Arsenal vinner eller ej.

Arsenals spelare verkar ha det väldigt svårt att spela på bortaplan denna säsong.

Vi tror inte att Arsenal vinner matchen med tanke på att båda vänsterbackarna och högerbacken Bellerin är skadade. Med det sagt innebär det ett svagt försvar.

Vi tror att matchen slutar som oavgjord till oddset 3.90 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.90 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]