Speltips & odds: BK Häcken - Malmö FF 18/6

Malmö FF reser till Göteborg för att ta sig an BK Häcken i allsvenskan.

BK Häcken – Malmö FF, 18/6 19:00

BK Häcken X Malmö FF

3.60

3.20

2.10
Spela nu ➤
Odds hämtat: 18/06/2020 – 14:05

Idag klockan 19:00 ska BK Häcken – Malmö FF göra upp i en toppmatch i starten av allsvenskan 2020.

Trolig startelva, BK Häcken

Abrahamsson

Ekpolo – Toivio – Lindgren – Andersson

Berggren – Friberg

Irandust – Tuominen – Yasin

Söderlund

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Lewicki

Antonsson – Christiansen – Rieks

Molins

Ett roterande bortalag

Under denna torsdagskväll dagen innan midsommarfirande ska BK Häcken – Malmö FF spela i en fin match i allsvenskan. Lagen har ett förflutet av att spela jämna fajter lagen emellan. BK Häcken och Malmö FF har spelat oavgjort de senaste fyra matcherna mot varandra.

Hemmalaget BK Häcken kommer till denna match med en aningen halvknackig form efter att endast ha spelat oavgjort med 1-1 mot bottenlaget Falkenbergs FF i deras senaste och första match i allsvenskan 2020. Göteborgslaget såg inte helt harmoniskt ut på planen efter det långa speluppehållet och spelade skakigt under större delen av mötet. Vi tror att BK Häcken kommer att höja sig och komma in i bättre matchform ju längre allsvenskan lider, men att det inte kommer att bli så mycket bättre till kvällens möte mot mesta mästarna Malmö FF.

Malmö FF reser längs västkusten till Göteborg, eller rättare sagt Hisingen, för att ta sig an BK Häcken. Skånelaget har en historik av att ha det svårt mot detta lag som vann mot Malmö FF i final i Svenska Cupen 2016. I Malmö FF:s senaste match vann de stabilt på hemmaplan mot Mjällby AIF med 2-0 efter två fantastiska mål av den nya lagkaptenen Anders Christiansen. Utöver denna briljanta insats av den danske mittfältaren såg laget något handfattigt ut och flertalet ingripande av de unge mittbacken Anel Ahmedhodzic fick stå mellan Blekingelaget och mål. Flera unga spelare fick chansen såsom 18-årige anfallaren Tim Prica, något som föll väl ut. Vi tror att Malmö FF kommer att rotera även denna match och spela in fler spelare och ge andra chansen att visa vad de kan göra på planen i denna torsdagsmatch mot BK Häcken.

Speltips & odds

Malmö FF har bortaplan och har en historik att ha det svårt mot BK Häcken, men vi tror att detta inte kommer att slå lika väl ut i och med det långa uppehållet och att inga supportrar är på plats på arenan. Bortalaget har en bredare och bättre trupp som de kommer att rotera och utnyttja i större uträckning än Göteborgslaget i detta möte.

Vi tror BK Häcken – Malmö FF kommer att sluta i en bortavinst för Skånelaget genom deras kvalitativa spelare på mittfältet och i offensiven. Du kan satsa på en vinst för Malmö FF som kan ge dig 2.10 gånger pengarna idag. Detta kan du göra på Bet365. Gör det nu för att ta del av en fin återstart av allsvenskan och en toppmatch av hög kaliber som denna.

 

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 2.10 på Bet365 (odds hämtat 18/6, 14:05)

Fler speltips

AIK – Mjällby, 2/7: Speltips & stream
AIK - Mjällby, 2/7: Speltips & stream
Någon parkpromenad är inte att räkna med för AIK när Mjällby gästar dem i Allsvenskan. Se hur du kan streama matchen, samt vårt speltips till ett bra odds.
30 juni, 2022 | Katten Jansson
Sundsvall – Malmö FF, 1/7: Speltips & stream
Sundsvall - Malmö FF, 1/7: Speltips & stream
Norr möter söder när Sundsvall gästas av Malmö FF. Odds på en storseger till mästarna lockar och får också vårt speltips.
29 juni, 2022 | Katten Jansson
Los Angeles FC – FC Dallas, 30/6: Speltips & stream
Los Angeles FC - FC Dallas, 30/6: Speltips & stream
Toppmöte i den amerikanska MLS där Los Angeles FC gästas av FC Dallas. Se hur du kan streama matchen, samt vårt speltips till ett bra odds.
29 juni, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]