Speltips & odds: Arsenal - Liverpool 15/7

Arsenal - Europa League

Europajagande Arsenal tar emot Premier League-vinnarna Liverpool. Avspark 21:15 onsdag 15 juli.

Arsenal X Liverpool

3.75

4.00

1.85
Spela nu ➤
Odds hämtat: 15/07/2020 – 13:15

Trolig laguppställning, Arsenal

Martinez

Sokratis – Holding – Kolasinac

Soares – Xhaka – Ceballos – Tierney

Nelson – Aubameyang– Saka

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Wijnaldum – Fabinho – Keita

Salah – Firmino – Mané

Arsenals CL-dröm

Liverpool som nyligen vann Premier League är fortfarande på hugget att nå nya rekord, både för laget och för individuella spelare. Mohammed Salah har tillexempel fortfarande chansen att vinna skytteligan då han ligger på tredje plats, och ligger enbart fyra mål bakom förstaplatsens Jamie Vardy. Liverpool har dessutom även chansen att slå Manchester Citys 100 poäng, som de uppnådde Premier League-säsongen 2018/2019. Detta gäller förstås enbart om Liverpool vinner sina resterande tre matcher.

Arsenal å andra sidan förlorade oturligt nog sin senaste match mot Tottenham, där ett av Tottenhams mål kom från en tabbe som Kolasinac stod för. Matchen slutade som 2-1 och Arsenals dröm om att spela i Champions League nästa säsong ser numera ännu mer avlägset ut. För närvarande ligger och Arsenal trälar på den nionde platsen i tabellen. För att spela i Champions League krävs det att Arsenal ligger på fjärde plats, som Leicester City ligger på för tillfället med sina 59-poäng. Arsenal har enbart 50 poäng nu och man får inte heller glömma att det ligger fem lag före Arsenal som också strävar efter den fjärde platsen.

Arsenal alldeles egna Mesut Özil verkar vara tillbaka efter att ha lagt upp ett foto på Instagram där han skrev ”I’m back and ready”, där han sågs träna med truppen. Det är dock mest troligt att han börjar på bänken.

Speltips & odds

Även om Liverpool har vunnit ligan så har de som tidigare nämnt fortfarande rekord att slå. De kommer inte enbart spela för stoltheten utan även mot ett pris.

Arsenal spelar för Champions League, och om jag ska erkänna så går det väldigt bra med tanke på deras form – trots att de förlorade sin senaste match mot Tottenham.

Liverpool förväntas dominera matchen i allt vad matchen innebär.

Liverpool har inte lyckats vinna mot Arsenal på bortaplanen Emirates Stadium. Istället har båda mötena som Liverpool spelat på Arsenals hemmaplan resulterat i två oavgjorda.

Arsenal har fortfarande problem med sitt försvar och är absolut inte på Liverpools nivå.

Vi tror att Liverpool vinner matchen till oddset 1.85 på Bet365.

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 1.85 på Bet365 (hämtat kl. 13:15, 15/7-2020)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Hur bra koll har du på Sveriges herrlandslag i fotboll? Testa dina kunskaper inför VM-kvalet i vårt quiz om svenska landslaget! …
10 november, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg