Speltips & odds: Allsvensk seriefinal väntar

Malmö FF ställs mot BK Häcken i en seriefinal.

Malmö FF X BK Häcken

1.85

3.50

4.20
Spela nu ➤
Odds hämtat: 27/09/2020 -08:55

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Ahmedhodzic – Brorsson – Knudsen

Lewicki – Rakip

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, BK Häcken

Dahlberg

Ekpolo – Toivio – Lindgren – Andersson

Friberg – Irandust – Berggren

Wålemark – Søderlund – Bengtsson

Nu ska det ”avgöras”

Under eftermiddagen drabbar Malmö FF – BK Häcken samman i allsvenskans slutskede. Lagen har spelat oavgjort de senaste fyra mötena. MFF står på 61 poäng och BK Häcken på 35 innan matchens start.

Hemmalaget Malmö FF kommer till detta möte med en målglad anda. I deras senaste match spelade vann de övertygande med 5-0 mot Lokomotiva Zagreb i Europa Leagues tredje omgång efter att ha dominerat matchen sedan minut ett. Många trodde nog att denna tillställning skulle bli svårare än vad som utspelade sig, men MFF tog kommandot direkt och det var inget snack om vilket lag som var på bäst spelhumör och tog sig rättvist till nästa omgång mot spanska Granada. Skåningarna har sett en aning skakiga ut på sistone men de har visat att det inte alltid behöver vara i full form för att göra mål och vara i högform tack vare individuella prestationer av offensiva pjäser såsom Søren Rieks och Isaac Kiese Thelin. Mål framåt kommer att behövas för att ligatvåan BK Häcken inte ska riskera knappa in på serieettan under dagen. Danske Anders Christiansen och målvakten Johan Dahlin saknas fortsatt på grund av skada.

Ligatvåan åker från västkusten ner till de skånska trakterna för att ta sig an och komma ikapp Malmö FF som för närvarande positionerar sig sex poäng före, men med en match mer spelad. BK Häcken har visat sig vara ett topplag i år av rang och flera nya spelare har visat framfötterna såsom Leo Bengtsson och Patrik Wålemark. I deras senaste match spelade de 1-1 mot konkurrenten Elfsborg efter att ha kvitterat genom långe mittbacken Johan Hammar i den 90:e minuten. Hisingenlaget står just nu på 35 poäng efter 20 matcher, lika många poäng som den förra motståndare men med en match mindre spelad. Om de vinner under eftermiddagen mot Malmö FF gör de gapet mindre och minskar det till tre poäng upp istället för sex.

Speltips & odds

Malmö FF har hemmaplan på Eleda Stadion och är i en målglad form för närvarande. Hemmalaget har haft svårt med att vinna mot BK Häcken tidigare, men det är något som vi tror bryts under dagen.

Vi tror att matchen mellan Malmö FF – BK Häcken i allsvenskan kommer att vara ett möte mellan två lag som vill göra mål och vinna matchen. Båda lagen har fina spelare, men hemmalaget flera offensiva duktiga individuella spelare än BK Häcken. Vi tror att Malmö FF går vinnande ur detta allsvenska toppmöte kamp och göra flera mål och därav vinna kampen under eftermiddagen.

Ett spel på att matchen mellan Malmö FF – BK Häcken slutar med hemmavinst är tillgängligt till ett väldigt bra odds på 1.85 i detta toppmöte mellan två jämna lag. Detta och mycket finns att hämta på Bet365.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.85 på Bet365 (odds hämtat 27/9, 08:55)

Fler speltips

Kalmar FF – IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Kalmar FF - IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Visar Marcus Antonsson att släkten är värst, eller tar Kalmar en planenlig seger i Smålandsderbyt hemma mot Värnamo? …
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
Malmö FF – Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Malmö FF - Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Skånederby! Ta del av allt inför Malmö FF - Helsingborgs IF.
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
Sirius – IFK Göteborg, 27/6: Speltips & stream
Sirius - IFK Göteborg, 27/6: Speltips & stream
Spelbolag erbjuder jämna odds i mötet mellan Sirius och IFK Göteborg i Allsvenskan. Se här hur du streamar mötet, samt vårt speltips i matchen.
26 juni, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]