Speltips & odds: AIK - Malmö FF 28/6

AIKXMFF

3.80

3.25

2.05
Spela nu ➤
Odds hämtat: 28/06/2020 – 12:25

Under eftermiddagen klockan 17:30 spelas mötet mellan AIK – Malmö FF i allsvenskan. Ni kan prova spelbörsen gratis, i form av ett riskfritt spel på 250 kronor. Tryck här för att komma till erbjudandet!

   Trolig startelva, AIK

Haugaard

Tihi – Granli – Mets

Hussein – Ylätupa – Ofori – Larsson – Asani

Abraham – Goitom

   Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Lewicki

Prica – Nalic – Rieks

Kiese Thelin

En värdemätning för båda lagen

I torsdagskväll mötes dagens lag i kvartsfinal i Svenska Cupen senast, vilket resulterade i en behaglig 4-1-vinst för dagens bortalag. De allsvenska guldkandidaterna AIK – Malmö FF ska under dagen mötas återigen och nu i allsvenskan.

Malmö FF kommer till denna matchen med en något god form trots deras halvskakiga start i allsvenskan. Skånelaget har endast tagit fem poäng av nio möjliga, men visade i deras senaste match mot AIK i kvartsfinal i Svenska Cupen att de har en växel till i deras register. Lagkapten Anders Christiansen är avstängd till detta möte på grund av två gula i förra allsvenska matchen, mittfältaren som var tungan på vågen i det senaste mötet. I Malmö FF:s senaste allsvenska match fick de endast 2-2 hemma mot nykomlingen Varbergs BOIS och är hungriga att få till spelet ytterligare. Vi tror att Malmö FF har en fördel då de vann det senaste mötet med AIK och har är på god väg till att få igång sitt spel under tränare Jon Dahl Tomasson.

Lite som Malmö FF är dagens hemmalag kritiserad efter deras dåliga insats i deras förra match mot samma lag. Först förlust med stora 1-4 hemma i Stockholm mot IFK Norrköping där AIK hade lite att sätta emot, för att sedan förlora med samma siffror i kvartsfinal i Svenska Cupen mot Malmö FF och dra på sig två röda kort på Paulos Abraham och Per Karlsson. Stockholmsklubben har visat fina tendenser i deras övriga matcher, men viker ner sig när det vankas motstånd mot bättre lag, ett lag som Malmö FF exempelvis. Vi tror att AIK kommer att få det svårt även i dagens match, men steppa upp sig ett snäpp från deras senaste möte.

Speltips & odds

Malmö FF har en historik av att vinna mot AIK den senaste tiden, vilket visade sig i lagens senaste möten där de vann övertygande med 4-1 efter att ha börjat skakigt men sakta spelat sig in i matchen mer och mer. Vi tror att detta kommer att ske även under dagens möte, även om Malmö FF har bortaplan. 

Vi tror att dagens möte mellan AIK – Malmö FF kommer att erbjuda en kvalitativ match med ett offensivt frejdigt spel, men som kommer att innebära en vinst för Skånelaget i slutet av matchen. Malmö FF har, trots Christiansens avstängning, fler spelare som kan avgöra matchen till deras fördel och AIK har haltande självförtroende från deras föregående match. En bortavinst för Malmö FF ger 2.05 gånger pengarna, ett spel du kan hitta på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna fina toppmatch i allsvenskan. Du kan även hitta andra fina speltips och mycket annat på sidan.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 2.05 på Betfair (odds hämtat 28/6, 12:25)

Fler speltips

Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Under kvällen möter Manchester City - Arsenal i ett stormöte i Premier League.
News icon17 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Derbyt hetare än någonsin
Speltips & odds: Derbyt hetare än någonsin
Merseysidederby mellan Everton - Liverpool i Premier League äger rum under lördagen.
News icon16 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Hammarby söker revansch
Speltips & odds: Hammarby söker revansch
Hammarby och Mjällby möts på Tele2 Arena under söndagen. Här är vårt speltips till matchen.
News icon16 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg