Speltips & odds: AIK - Djurgården 26/7

AIK – Djurgården, 26/7 17:30

AIKXDjurgården

3.10

3.10

2.37
Spela nu ➤
Odds hämtat: 25/07/2020 – 15:35

 Trolig startelva, AIK

Haugaard

Tihi – Karlsson – Lindkvist

Lundström – Larsson – Hussein – Rashidi – Kahl

Goitom – Abraham

Trolig startelva, Djurgårdens IF

Bråtveit

Witry – Une Larsson – Nyholm – Augustinsson

Ulvestad – Karlström – Walker

Ring – Kujovic – Radetinac

Två haltande lag

Under söndagseftermiddagen ska det sprakande Stockholmsderbyt mellan AIK – Djurgården i allsvenskan ska spelas. Båda lagen har börjat säsongen 2020 svagt. Vi tror på att matchen mellan AIK – Djurgården kommer att vara inriktad på en defensiv taktik i matchen för att inte riskera att skapa fler dåliga rubriker vid förlust.

AIK står för värdskapet under dagen och kommer till detta mötet med en storförlust i ryggen. Laget förlorade med hela 4-0 på bortaplan mot BK Häcken och inte mycket funkade under matchens gång för dem. Göteborgslaget såg flera nivåer bättre ut under detta möte och nu det nu elfteplacerade laget såg sig besegrade tidigt i matchen. Tränare Rikard Norling har inte fått sin nya spelidé att gå i full rullning framåt sedan den sattes i verket och mycket skarvar i deras spel just nu. Idag har de hemmaplan på Friends Arena och en lite trygghet kan infinna sig för laget som nu behöver ladda om för ett stort stockholmsderby mot de regerande mästarna.

2019:s vinnare av allsvenskan har inte fått den starten på årets säsong som de hoppades på. I deras senaste match spelade de endast 0-0 mot Östersunds FK efter en blek insats från båda lagen. Djurgården ser tröga ut i deras speluppbyggnad och den kollektiva maskinen som befann sig förra året ser inte ut att vara lika skinande 2020. Med endast en sjundeplacering på deras tio första matcher i serien vill de klättra uppåt i tabellen för att på så sätt haka på de andra topplagen i kampen om årets titel.

Speltips & odds

AIK har inte förlorat mot Djurgården under deras senaste fyra möten. Trots att hemmalaget är för närvarande under isen, och bortalaget lite med, tror vi att de kommer att kämpa till sig ett hyfsat resultat i matchen. AIK – Djurgården kommer att erbjuda på en underhållande match där mötet innehåller två lag som vill göra allt för att få rätt på sin form igen.

Vi tror att AIK – Djurgården kommer att vara ganska tempofattig historia på grund av självförtroendet är inte på topp för något av lagen och att de inriktar sig på att inte förlora matchen. Vi tror att AIK – Djurgården kommer att sluta på ett oavgjord resultat och delad en poäng för vardera Stockholmslag. Oddset på ett oavgjort resultat i matchen är otroliga 3.10 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365 samt mycket mer. Gör detta nu för att ta del av detta spännande möte och detta fina odds.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.10 på Bet365 (odds hämtat 25/7, 15:35)

Fler speltips

Speltips & odds: Malmö FF - Helsingborgs IF 5/8
Speltips & odds: Malmö FF - Helsingborgs IF 5/8
Under onsdagskvällen ska Skånederbyt mellan Malmö FF - Helsingborgs IF i allsvenskan spelas.
News icon5 augusti, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Kan Champions League-kungarna vända på steken?
Speltips & odds: Kan Champions League-kungarna vända på steken?
Zidane har vunnit samtliga tre Champions League-turneringar där han deltagit som tränare. Tar sviten slut här, eller kan hans Real vända underläget? …
News icon5 augusti, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Hammarby - Falkenberg 5/8
Speltips & odds: Hammarby - Falkenberg 5/8
Kan Hammarby hitta formen mot Falkenberg? …
News icon3 augusti, 2020
Author iconEmil Sandberg