Speltips & odds: SSC Napoli - AC Milan

Speltips Napoli - Milan

Kan Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic och Hakan Calhanoglu föra Milan till en ny seger?

Trolig laguppställning, Napoli

Meret

Di Lorenzo – Maksimovic – Koulibaly – Rui

Ruiz – Demme – Zielinski

Callejon – Mertens – Insigne

Trolig laguppställning, AC Milan

Donnarumma

Conti – Kjaer – Romagnoli – Hernandez

Saelemaekers – Kessié – Bennacer – Rebic

Calhanoglu

Ibrahimovic

Är ni intresserade av att titta på fotboll från Serie A?

Viktigt möte

Otroligt viktigt möte på väg och denna match kan avgöra mycket hur det kan komma att se ut i Serie A-tabellen för Milan och Napoli.

AC Milan ligger för närvarande på sjunde plats i Serie A-tabellen, vilket är en plats bakom Napoli. Milan gör allt för att kunna vara med i Champions League nästa säsong och de ligger enbart två poäng bakom ljusblåa Napoli. Därmed kan man anse denna match som otrolig viktig. AC Milan har dessutom inte förlorat på deras fem senaste matcher i Serie A. Dessa har resulterat i fyra vinster och en oavgjord, och bland dessa vinster har Milan vunnit mot Juventus, Lazio och Roma. Det har även varit vinster med stor marginal, såsom två mål fler än motståndarlaget. Svenske forwarden Zlatan Ibrahimovic kan sägas ha lyft laget till en annan nivå sedan hans ankomst till klubben.

Napoli å andra sidan har även dem en bra form just nu. Deras sex senaste matcher har slutat som fem vinster och en förlust. Napoli har dessutom ett farligt anfall just nu där alla möjliga offensiva spelare gör mål och assists. Hittills är det Milik som gjort flest mål (10).

Inför denna match kommer Napolis målvakt David Ospina att inte medverka på grund av skada. För Milans del kommer inte Samu Castillejo, Mateo Musacchio och Leo Duarte att medverka dem heller på grund av skador.

Speltips & odds

Milan har haft en toppenform på sistone och vann nyligen mot lag som Juventus, Lazio och Roma. Mot Juventus gick de från att ligga under med 2-0 till att vinna med 4-2. Detta Milan är ett att frukta och när Zlatan Ibrahimovic spelar kan allt vara möjligt för det rödsvarta Milan.

Napoli har vunnit deras fem senaste hemmatcher mot AC Milan i alla turneringar. Men saker kan se annorlunda ut ikväll då Ibrahimovic spelar.

AC Milan har en målskillnad på 11+ om man ser till deras fem senaste matcher. Det är utomordentligt skickligt, och ser man till deras fem senaste möten så kan man konstatera att de skulle klara av detta väldigt bra. Med det sagt tror vi att AC Milan kommer att gå in i matchen med ett starkt självförtroende.

Vi tror att AC Milan vinner matchen till oddset 3.25 på Bet365.

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 3.25 på Bet365 (hämtat kl. 14:00, 12/7-2020)

Mer från Serie A

Streama Napoli – Milan: Se live stream & TV (6/3)
Streama Napoli - Milan: Se live stream & TV (6/3)
Vill du kunna titta på Serie A toppmötet mellan Napoli och Milan? Vi går igenom gratis vart du kan streama matchen online, eller se fotboll på din TV.
3 mars, 2022 | Katten Jansson
Streama Milan – Inter: Se live stream & TV (5/2)
Streama Milan - Inter: Se live stream & TV (5/2)
Vill du kunna titta på Milan - Inter stream från Serie A? Vi visar gratis vart du kan streama matchen - eller se fotboll på din TV.
4 februari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman