Speltips & odds: SSC Napoli - AC Milan

Kan Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic och Hakan Calhanoglu föra Milan till en ny seger?

SSC Napoli X AC Milan

2.20

3.40

3.25
Spela nu ➤
Odds hämtat: 12/07/2020 – 14:00

Trolig laguppställning, Napoli

Meret

Di Lorenzo – Maksimovic – Koulibaly – Rui

Ruiz – Demme – Zielinski

Callejon – Mertens – Insigne

Trolig laguppställning, AC Milan

Donnarumma

Conti – Kjaer – Romagnoli – Hernandez

Saelemaekers – Kessié – Bennacer – Rebic

Calhanoglu

Ibrahimovic

Är ni intresserade av att titta på fotboll från Serie A? Här kan ni läsa om hur ni hittar er Napoli – Milan live stream. Här finner ni information om att se alla AC Milans matcher.

Viktigt möte

Otroligt viktigt möte på väg och denna match kan avgöra mycket hur det kan komma att se ut i Serie A-tabellen för Milan och Napoli.

AC Milan ligger för närvarande på sjunde plats i Serie A-tabellen, vilket är en plats bakom Napoli. Milan gör allt för att kunna vara med i Champions League nästa säsong och de ligger enbart två poäng bakom ljusblåa Napoli. Därmed kan man anse denna match som otrolig viktig. AC Milan har dessutom inte förlorat på deras fem senaste matcher i Serie A. Dessa har resulterat i fyra vinster och en oavgjord, och bland dessa vinster har Milan vunnit mot Juventus, Lazio och Roma. Det har även varit vinster med stor marginal, såsom två mål fler än motståndarlaget. Svenske forwarden Zlatan Ibrahimovic kan sägas ha lyft laget till en annan nivå sedan hans ankomst till klubben.

Napoli å andra sidan har även dem en bra form just nu. Deras sex senaste matcher har slutat som fem vinster och en förlust. Napoli har dessutom ett farligt anfall just nu där alla möjliga offensiva spelare gör mål och assists. Hittills är det Milik som gjort flest mål (10).

Inför denna match kommer Napolis målvakt David Ospina att inte medverka på grund av skada. För Milans del kommer inte Samu Castillejo, Mateo Musacchio och Leo Duarte att medverka dem heller på grund av skador.

Speltips & odds

Milan har haft en toppenform på sistone och vann nyligen mot lag som Juventus, Lazio och Roma. Mot Juventus gick de från att ligga under med 2-0 till att vinna med 4-2. Detta Milan är ett att frukta och när Zlatan Ibrahimovic spelar kan allt vara möjligt för det rödsvarta Milan.

Napoli har vunnit deras fem senaste hemmatcher mot AC Milan i alla turneringar. Men saker kan se annorlunda ut ikväll då Ibrahimovic spelar.

AC Milan har en målskillnad på 11+ om man ser till deras fem senaste matcher. Det är utomordentligt skickligt, och ser man till deras fem senaste möten så kan man konstatera att de skulle klara av detta väldigt bra. Med det sagt tror vi att AC Milan kommer att gå in i matchen med ett starkt självförtroende.

Vi tror att AC Milan vinner matchen till oddset 3.25 på Bet365.

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 3.25 på Bet365 (hämtat kl. 14:00, 12/7-2020)

Mer från Serie A

Streama Inter – Juventus: Se live stream & TV (24/10)
Streama Inter - Juventus: Se live stream & TV (24/10)
Se hur & vart du kan titta på Inter - Juventus stream online eller via en kanal på TV. Vi hjälper dig med en sida där du kan streama matcher i Serie A.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)
Streama Juventus - Roma: Se live stream & TV (17/10)
Se vart du kan titta på Juventus - Roma stream eller på TV. Vi tipsar om streamingsida och kanal på TV som visar Serie A.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Avslöjar: Lagkamraterna har slutat följa Zlatan på Instagram
Avslöjar: Lagkamraterna har slutat följa Zlatan på Instagram
Minst sex av Zlatan Ibrahimovics lagkamrater har slutat följa svensken på Instagram sedan matchen mot Benevento. Har de tröttnat på svenskens attityd? …
11 maj, 2021 | Emil Sandberg