Speltips: Champions League kval 29/8

Då var det dags för dag två med hungriga lag som jagar slutspelsplatser i årets Champions League säsong. Gårdagen bjöd på tre matcher och även ikväll så har vi tre matcher på spelschemat. Vi kommer i sedvanlig ordning analysera kvällens matcher, komma med speltips och göra en kupong utav de.

Champions League kvalet är det som gäller i denna tipskupong. Vill du kunna streama Midtjylland – Malmö i Europa League så kan du följa vår länk.

1. PAOK Salonika – Benfica

Kvällens första match är den mellan grekiska PAOK och portugisiska Benfica. Första drabbningen lagen emellan slutade 1-1. Själva matchen som sådan var relativt nöjd och mest nöjda var nog grekerna efter vad som på förhand var en oerhört tuff bortamatch. Tagen poäng och bortamål hade man på förhand tagit alla dagar i veckan. Missnöje däremot hos hemmalaget som missade en guldchans att fixa bästa utgångsläget inför returen.

Rent kvalitemässigt så är Benfica klart bättre och ska på en bra dag vinna majoriteten av gångerna. Nu är man dock piskade att göra mål och på bortaplan blir de en ännu tuffare uppgift. Med ett B enfica som är tvingade att göra minst ett mål så är sannolikheten rätt stor att man även kan smälla in två stycken! Oddsen på detta är 2,50 vilket är mycket spelbart och kommer vara huvudspåret i detta speltips.
Matchstart: 21.00

Plats: Toumba Stadion, Thessaloniki
Liga: Champions League kval
Speltips: Benfica över 1,5 mål i matchen
Odds: 2,50

2. PSV – Bate Barisov

Andra matchen ut är PSV – Bate Barisov. Det var en match som bjöd på mycket underhållning senast. Det var mål, chanser och dueller i princip nonstop. Slutligen gick bortalaget segrande ur striden där siffrorna skrevs till 3-2. Resultatet har gett holländarna ett utmärkt utgångsläge inför kvällens retur. Dessutom spelas matchen hemma och man ser nog sina chanser som mycket goda. De vitryska serieledarna Bate Barisov har en tuff uppgift framför sig där varken 1-0 eller 2-1 räcker.

Det får antingen blir ett riktigt målkalas eller att man vinner med 2-0 och 3-1 ger förlängning. Oddset på över 1,5 mål i första halvlek på 2,40 känns spännande då det måste göras mål i matchen och gärna tidigt. Det känns så lockande att jag kommer rygga!

Matchstart: 21.00
Plats:Philips Stadion, Eindhoven
Liga: Champions League kval
Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek
Odds: 2,40

3. FC Salzburg – Red Star Belgrad

Sist men inte minst har vi kvällens tredje match, den mellan österrikiska suveränen Salzburg och serbiska Red Star Belgrad. Första mötet var lite av ett sömnpiller där föga förvånande siffrorna skrevs till 0-0. Inget drömläge för någon inför returen blir väl kontentan. Att avsluta hemma är alltid en liten fördel och seger räcker för Salzburg.

Det ska dock poängteras att ett mål från serberna skulle försvåra de avsevärt för hemmalaget. På pappret(där inga matcher avgörs) så ska Salzburg ta hem detta inför sin hemmapublik men som sagt bollen är rund och vad som helst kan hända. Detta kan bli en match där det går i stå och oddset 1,75 på under 2,5 mål i matchen känns högst realistiskt och kommer spelas.

Matchstart: 21.00
Plats: Red Bull Arena, Salzburg
Liga: Champions League kval
Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,75

Det sammanlagda oddset för den här Champions League kvals kupongen blir 10,50