Speltips: Champions League (1/11)

Då går vi in på dag två av Champions League spel denna veckan. Igår var det skrällar till höger och vänster. Barcelona nollade, Chelsea fick storstryk av ett urstarkt Roma och Juventus fick bara ett kryss i Portugal. Märkligaste reslutatet var nog ändå att Atletico Madrid bara mäktade med 1-1 hemma mot Quarabag(!)

1. Besiktas – Monaco

Kupongens första match är den mellan 1:an och 4:an i grupp G. Besiktas har gått som tåget och står på 9 poäng och en målskillnad på 7-2 efter tre matcher. Monaco å sin sida har inte alls kommit in i Champions League i år och har ynka 1 poäng inspelad. Detta till trots så har Fransoserna ett hyfsat läge att lyckas kvalificera sig till slutspelet i turneringen.

En vinst här och det är öppet race mellan tre lag. Besiktas sitter bekvämt högst upp och har inte någon kniv mot strupen så som Monaco har. Detta blir lite av vinna eller försvinna för Monaco och jag tror att det är just de som kommer väga över till deras fördel. Ett x2 spel denna matchen ger 1,60 vilket kommer spelas!

Speltips: Monaco x2(dubbelchans)

Odds: 1,60

2. Tottenham – Real Madrid

Då rör vi oss raskt över till ja vi kan nog säga kvällens guldkorn. Tottenham – Real Madrid har alla ingredienser till att bli ännu en supermatch. Vi som följer Premier League på nära håll vet hur bra Tottenham är och att det alltid är fart i deras matcher. Lägg till ett Real Madrid i den mixen och vi har i princip garanti på underhållning.

Detta är 1:an mot 2:an i grupp H, där båda står på 7 poäng och med en identisk mållskillnad på 7-2. Visserligen så har Dortmund en hemmamatch mot Apoel ikväll där dem kan krypa upp till 4 poäng. Men detta känns ändå som ett batalj om vem som blir 1:a respektive 2:a i gruppen. Även om det ser ljust ut för båda lagen i Champions League så har dem i de inhemska ligorna öppnat på ett lite mindre övertygande sätt, framförallt Real Madrid.

Ett Tottenham på hemmplan(Wembley) är nu förtiden inte en enkel match för något storlag i Europa. Real Madrid må vara favoriter men någon underskattning utav engelsmännen är utesluten. Jag håller Real Madrid som favoriter trots bortaplan och ett spel på över 1,5 mål till oddset 1,85 känns generöst!

Spel: Real Madrid – över 1,5 mål

Odds: 1,85

3. Napoli – Manchester City

Sista matchen i dagens trippel är den mellan Napoli – Manchester City. Hemmalaget är inte riktigt piskade att vinna. Men en förlust i kombination med att Sjachtar hemmaslår Feyenoord och de ser rätt dystert ut fortsättningsvis. Laget från pizzahuvudstaden Neapel har en grym form framförallt i ligan där man går som tåget.

Spelet ser stundtals helt magiskt ut och det görs mål i parti och minut. På hemmaplan är man dessutom ruggigt starka! Motståndarna ikväll har också gått fram som en ångvält i år och man ser oförskämt bra ut. Pep har verkligen fått ihop de lag han visualiserat sig när han anlände till klubben. Egentligen på alla plan så ser Manchester City ut som en verklig utmanare till Champions League titeln. Spontant så känns det som vi kommer se mål och målchanser i överflöd.

Personligen vet jag inte vilken match jag kommer följa ikväll när både den här och Tottenham – Real Madrid kommer vara högst sevärda. Båda lagen är kapabla till att vinna. Att gå på vinnare i den här matchen är lite som att spela på keno. Jag kommer spela på de som känns logiskt i denna matchen vilket är mål. Över 2,5 mål i matchen ger oddset 1,50, i sig inget kittlande odds men absolut spelbart!

Spel: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 1,50

Det sammanlagda oddset för den här trippeln blir således 4,44. Nu ska jag fundera på en insats och sen förbereda mig inför denna fotbollskväll. Ha de fint allesammans!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]