Speltips & bäst odds – Östersunds FK mot PAOK

Klockan 19:00 ikväll är det avspark på Jämtkraft Arena. Det är inte vilken avspark som helst som kommer att slås. Det kommer nämligen vara startskottet för den kanske viktigaste matchen för Östersunds FK någonsin.

Matchen som kommer att spelas ikväll är mot PAOK FC. En laddad match där båda lagen har chans att direkt gå vidare till Europa League.

Här kommer vi hjälpa dig med speltips inför Östersunds FK – PAOK. Detta för att förhoppningsvis hjälpa dig att spela på rätt resultat med de bästa oddsen. Vi kommer här dela med oss av våra tankar, samt göra jämförelser av odds.

Vi kan även hjälpa dig som vill se Östersund – PAOK live stream!

resultat i första matchen öfk paok

Dagens bästa speltips?

Kanske är det lite för svår uppgift som Östersunds FK står inför. Det är vad de flesta experter tror om kvällens match.

Däremot så kommer vi att hålla Östersunds FK som favoriter. Vi vet att det är svårt för ett grekiskt lag att ta sig till Jämtland för att spela på konstgräs. Samtidigt som underlaget är perfekt för Östersunds FK som spelar majoriteten av sina matcher på konstgräs i Allsvenskan.

Östersunds FK fick även med sig ett mycket viktigt mål från den senaste matchen. Matchen slutade 3-1 till PAOK som just nu endast har två mål till godo.

Kan då Östersunds FK få in ett tidigt mål i matchen så skulle vi påstå att vinnaren för matchserien är en helt öppen historia.

Det krävs nämligen endast att ÖFK vinner med 2-0 över PAOK för att bli klara för Europa League. Något som vi tror att de har lättare med att bärga än vad andra tror.

Vårt speltips kommer därför att ligga på Östersunds FK, och att de tar sig vidare.

  • Speltips: Östersunds FK kvalificerar sig till Europa League
  • Odds: 8.00
  • Bettingsida: bet365

publiken ska hjälpa östersund till europa league

Bästa oddsen finns hos bet365

Under en lång period så har vi på Sportal valt att jämföra sidor med bäst odds. Det varierar ganska ofta, och det florerar mycket rykten om vilken sajt som egentligen erbjuder de högsta oddsen.

Vår erfarenhet av odds är enligt oss själva stor. Vi har flera gånger snurrat runt på sajter för att hitta bäst odds på fotboll och sport.

Den slutsats som vi kan dra efter detta eviga letande är att bet365 är en sajt som hela tiden erbjuder grymt bra odds i samband med Europa League.

Det sker självklart inget undantag inför matchen mellan Östersunds FK och PAOK FC.

Vi får nämligen fram följande odds inför denna match:

  • Östersund som vinnare = 2.87
  • Oavgjort = 3.20
  • PAOK som vinnare = 2.45

Vi är helt klart nöjda med den ersättning vi kan få om vi skulle ge oss på ett slutresultatsspel.

Däremot kommer vårt speltips inte att tippa en vinnare ur matchen. Vi kommer nämligen att gambla lite extra. Kolla gärna vårt speltips för att se vilken typ av spel som vi kommer att lägga inne hos bet365. Du hittar det här ovanför.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]