Spanien – England: Final i U17 EM 2017

I Kroatien har det spelats flera matcher i det U17 EM som just nu pågår. Vi är nu framme vid finalen av turneringen, och har endast två lag kvar. Lagen som kommer att ställa upp i kvällens match (19/5) är Spanien mot England.

Många har självklart stora förväntningar på att det blir en bra match mellan två av framtidens kanske bästa spelare. Finalen kommer du att både kunna streama, och betta på. Här kommer vi att uppdatera dig vilka odds som finns, samt vilken bettingsajt du kan spela hos.

Vi kommer även tipsa dig om vart du kan se matchen på TV eller via live stream. Detta för att du ska kunna njuta av den fotboll som bjuds från finalen av U17 EM på allra bästa vis.

U17 EM odds & betting

Faktum är att inte alla oddssidor online kommer att erbjuda dig att spela på betting inför finalen i U17 EM. Det gäller därför för dig att hitta till en av de bettingsidor som erbjuder odds på matchen.

Detta kommer vi naturligtvis att hjälpa dig med!

Inne hos Unibet så kan du välja att lägga till finalen i U17 EM mellan Spanien och England i din spelkupong. Detta självklart med några av de bästa oddsen som just nu finns.

Unibet är inte heller sena på att erbjuda dig som ny spelare en bonus vid din första insättning. Det innebär att du som ny spelare kan ladda in pengar på ditt konto, samtidigt som du kommer att få ännu mer pengar att spela för.

Denna odds bonus som du får inne hos Unibet tycker vi helt klart är värd att använda dig av. Den kommer ge dig mer, eller större chanser att vinna pengar på fotboll.

Oddsen som gäller inför finalen mellan Spanien – England kommer vi att uppdatera dig med här nedanför. Notera gärna att dessa odds är för resultatet som står sig efter full tid.

Odds hos Unibet:

  • Spanien vinner: 2.80
  • Oavgjort: 3.30
  • England vinner: 2.30

Kom även ihåg att dessa oddsen är rörliga. Vilket innebär att de kan ändras inför att matchen sätts igång. Därför är det inte helt säkert att du erbjuds samma odds när du ska spela inne hos Unibet. Dessa odds kan ändras till både din fördel eller nackdel.

Vi kommer spela på att England tar hem guldet. Om vi ser till tidigare resultat så verkar England vara ett mer stabilt lag, och ha spelare som spås en mycket ljus framtid.

Så kan du streama finalen!

För att kunna få tillgång till matchen så kommer du enkelt streama inne hos Eurosports hemsida. Det går även fint att använda sig av Eurosport 1 på din TV.

För att kunna se matchen på din TV så behöver du ha rätt kanalpaket, och för att kunna streama live fotboll så behöver du ha ett konto inne hos Eurosport. Mer om detta kan du läsa om väl inne på deras sajt.

Självklart kommer vi på Sportal att kolla på matchen som kommer att avgöra U17 EM 2017. Vi rekommenderar dig helt klart att göra som oss om du vill framtidens fotbollsspelare göra upp i en het turnering.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]