Southampton - Manchester United: Speltips & odds på matchen

Manchester United har trots den dåliga placeringen i ligan chans på spel i Champions League nästa säsong. De spelar final i Europa League den 24 maj mot Ajax och en vinst där betyder att Champions League är säkrat. Något som har varit en målsättning under hela säsongen och ligan har inte riktigt utspelat sig som förväntat.

United ligger på en stabil sjätteplats i ligan, de kan inte klättra någon placering och inte heller tappa någon. Southampton har däremot lite mer att spela för, egentligen inget av betydelse men det är flera lag som ligger på samma poäng. Att hålla nionde platsen betyder förmodligen en del för laget och att hamna topp tio är prioritet för tillfället.

Matchen startar klockan 20.45 på St Mary’s Stadium i Southampton.

United - Southampton Speltips

Vårt speltips på matchen

United kommer säkert att vila en eller flera spelare inför finalen i Europa League nästa vecka. Southampton har en match till i ligan denna säsongen, precis som United. Skillnaden är att Europa League-drömmen inte riktigt lever för kvällens hemmalag. Men räkna med att de kommer gå stenhårt för att tvåla dit United.

Southampton har spelade bra senast lagen spelade mot varandra. Matchen slutade 3-2 till United men Southampton visade mycket goda intentioner. Självklart har de vad som krävs för att ta tre poäng och en seger mot United som dessutom med all säkerhet kommer vila sina nyckelspelare.

  • Vårt tips: Vinst Southampton
  • Odds: 2.55
  • Spelbolag: bet365

Enligt spelbolagen är det Southampton som är favoriter inför kvällens match. Inte särskilt konstigt med tanke på förutsättningar och att Southampton ger allt för att avsluta ligaspelet så bra som möjligt. Förvänta er att matchbilden kommer vara böljande med två lag som gärna kommer vilja anfalla och äga bollen. Det kan säkert bli en hel del mål.

Southampton speltips och odds

Se Premier League på live stream

Det går att följa Southampton – United på live stream. Det är Viasat som äger rättigheterna och de som också live streamar samtliga matcher från Premier League.

Vi tror att matchen absolut kommer bli sevärd trots att United vilar sina stjärnor. Det är ändå världsfotboll som spelas och en onsdagskväll passar lite fotbollsunderhållning utmärkt.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]