Southampton – Inter FC: Två lag i djupa formsvackor!

I Europa League så kan du som spelare erbjudas massor av sjysta matcher. Det finns då många olika lag som du kan välja att ta med i din spelkupong. Vi på Sportal tycker det är som allra roligast när det finns matcher från landslag, Champions League eller Europa League att betta på. Dessa matcher är oftast mest svåra att förutspå, och vinsten kan bli riktigt stor om du gamblar lite.

Vi har här valt att dyka närmare kring matchen mellan Southampton och Inter FC. Där är det två lag som gärna vill koppla grep om den grupp som båda hamnat i.

Avspark: kl. 21:05, den 3 novmeber
Arena: St. Mary’s Stadium
Visas hos: DPlay & Bet365 (vissa länder)

Spela på odds i Europa League

När vi tar oss en titt på matchen mellan Southampton och Inter FC så ser vi två lag som skakar fram. I både deras ligor och Europa League har inget av lagen imponerat. Snarare gjort oss besvikna. Inter ligger just nu på en sistaplats i Europa League Grupp K. Southampton ligger inte heller de på en topplacering, utan jagar tabelledaren AC Sparta Prag.

Det är alltså två knackiga lag som spelar mot varandra den 3 november. Denna match har vi valt att gå på vårt spelbolags mest troliga vinnare – Southampton. Inter FC har hittills haft en riktigt sur säsong, och frågan är om laget någonsin kommer lyckas vända det innan det är försent. Just nu ligger laget på Serie As bottendel av tabellen.

En plats som Inter naturligtvis är vana vid. Många poängtapp har lett till att laget har en mycket tråkig trend. På de senaste fem matcherna har Inter endast lyckas ta 6 poäng. Southampton har däremot inte alls visat upp sig som vrålstarka inför matchen. Dock har laget en mer stabil trend, och vi tror det är viktigt i en match i Europa League.

Odds på matchen

Nedan ger vi dig de odds som finns för matchen mellan Southampton – Inter FC den 3 november.

  • Southampton vinner – 1.66
  • Oavgjort – 3-60
  • Inter FC vinner – 5.50

Skulle du vilja betta, och spela på slutresultat i matcher i Europa League? Då kan du ta hjälp av oss. Vi plockar nämligen fram de bästa matcherna, och ger dig bra speltips du kan spela på. Vi ger dig då information om lagens dagsform, och låter dig få ta del av våra bets på nätet.

Vi hjälper dig även att hitta till en grym bettingsajt som erbjuder de bästa oddsen, samt livestreams på massor av sport från hela världen.

Jämför odds

Om du skulle vilja jämföra odds hos olika spelbolag, så kan vi hjälpa dig. Vi tar alltid fram de odds som är bäst för dig att spela på. Det finns ingen anledning, eller fördel med att spela med lägre odds. Därför gör du alltid bäst i att spela på den bettingsajt som erbjuder bäst odds för sina spelare.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]