Southampton – Hapoel Be’er Sheva: Ödesmatch i Europa League

Det kommer minst sagt bli en spännande match som utspelar sig på St Mary’s Stadium. Båda lagen kommer att gå ut på planen för att ta den viktiga platsen till slutspelet i Europa League.

Många kanske inte är riktigt bekanta med det israeliska laget – Hapoel Be’er Sheva. Det är synd. Under säsongen så har de spelat oerhört bra fotboll och har nu en segersvit på 5 raka matcher med vinst.

De toppar nu deras inhemska liga, hela 10 poäng före Maccabi Tel Aviv!

Avspark: 8/12, kl. 21:05
Arena: St Mary’s Stadium
Visas hos: DPlay & Eurosport streams

hapoel beer sheva

Vi tror på skräll!

Alla i Southampton, och alla i hela England räknar med att Southampon gör det som krävs – nämligen att ta minst 1 poäng, och ta sig vidare till slupspel i Europa League.

Det gör egentligen vi på Sportal också, men att Hapoel Be’er Sheva ska skrälla känns inte alls omöjligt. Dessutom är de odds på – alldeles för bra för vi ska kunna låta bli att spela på en skräll till Hapoel Be’er Sheva.

Speltipset vi idag lägger in på Hapeol Be’er Sheva ger oss ett odds på hela 8.25, på ett formstarkt lag som har andrum i sin inhemska liga.

Samtidigt som de möter ett formsvagt Southampton. Bollen är rund, och Hapoel Be’er Sheva måste göra allt för att vinna. Därför tror vi på en bortaseger för israelerna.

Ett oavgjort resultat mellan Southampton – Hapoel Be’er Sheva vore inte heller dumt att spela på. Däremot tycker vi inte att sannolikheten är värd de minskade oddset som vi får om vi skulle spela på ett kryss.

Odds i Europa League

Denna gång hittar vi det bästa oddset inne hos Unibet. De har valt att erbjuda nästan 1 krona mer x pengar än vad t.ex. – gör. Därför känns valet självklart att spela inne hos Unibet som kan öka vår vinst om Hapoel Be’er Sheva lyckas vinna matchen.

Nedan visar vi resultattips som finns inne hos Unibet inför matchen mellan Southampton – Hapoel Be’er Sheva.

  • Southampton vinner – 1.44
  • Oavgjort – 4.50
  • Hapoel Be’er Sheva – 8.25

Notera att detta är odds som gällde för oss när vi skickade in vårt spel. Oddsen inne hos Unibet är levande, vilket innebär att de kan ändras desto närmare matchdagen vi kommer. De kan ändras både till din fördel och till din nackdel.

europa league odds live unibet

Se Europa League på TV

Om du ska spela på odds inför Europa League, så är det alltid kul att följa matcherna. Med vår hjälp så hittar du till live streams & Europa League TV. Där kan du hitta vart de matcher du vill se, och se vart de sänds.

Sedan kan du med hjälp av din TV eller streams på nätet följa de Europa League matcher som du vill se. Du kan se både gruppspel & slutspelet med hjälp av oss.

Intresset för att kunna följa Europas näst största turnering är stort. Speciellt för de länder som har mindre ligor, och vanligtvis inte spelar speciellt mycket i Europa. Det är självklart även stort bland de vanliga ”fotbollstokiga” länderna. I Europa League 2016/17 så hittar vi flera lag från t.ex. Premier League, La Liga och Serie A.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]