SM-final i hockey - Hitta bäst odds & speltips på match 7

Brynäs hade ett gyllende läge att avgöra på hemmaplan men efter en usel första period blev uppförsbacken för stor. HV71 vann tillslut med 5-3 och har nu möjligheten att vinna inför sin hemmapublik.

Samtliga matcher i finalserien har varit jämna och det är små marginaler som skiljer de två lagen åt. Bet365 och andra spelbolag har gjort ganska klart för sig vilka de håller som favoriter. HV71 har 1.80 i odds medans Brynäs har 3.60. Inte så konstigt med tanke på hemmafördelen och att HV har momentum i matchserien efter senaste vinsten.

Hitta det odds på SM-finalen i ishockey du tycker är mest spelvärt. Här nedan kan du läsa vilket vi på sportal har valt ut inför HV71 – Brynäs.

HV - Brynäs

Vårt speltips

Vi tror att den sjunde avgörande finalen kommer bli en målsnål historia. Det kommer vara mycket nerver och båda lagen kommer försöka undvika att göra några misstag och därför spela tight. HV’s Filip Sandberg har fått sitt stora genombrott nu i slutspelet och förvänta er att han är en av de orädda spelarna som bara kommer gå in och köra.

Kevin Clark för Brynäs måste kliva fram. Han gjorde sex mål på två matcher mot Frölunda i semifinalserien. Men har på övriga 17 matcher gjort 3 mål och många matcher varit nästintill osynlig. Samma sak med Oskar Lindblom som såg riktigt vass ut i semfinalen men inte kommit upp till den nivån ännu.

7000 kommer att vara på plats i Kinnarps Arena ikväll klockan 19:00. Det kommer vara ett tryck som heter duga och vi på sportal tror att guldet kommer gå till hemmalaget för första gången sedan 2010. Det har visat i den senaste matchen att de är ett bättre lag, även om marginalerna är oerhört små. Matchresultatet blir 2-1 och Filip Sandberg avgör med fem minuter kvar av tredje perioden.

Speltips: Vinst HV71
Odds: 1.80
Bäst odds: bet365

Hv - Brynäs

All press på HV71

Brynäs har egentligen inget att förlora, all press ligger på HV71. Det är dom som förväntas vinna och hemmafördelen har kanske inte varit just en fördel i finalen. Mer än hälften av matcherna har bortalaget vunnit. Men det är fortfarande stor skillnad när man spelar en sjunde avgörande final. Det råder inga tvivel om att HV kommer göra allt för att utnyttja hemmafördel så mycket det bara går. Även om de har en otrolig press på sina axlar tror vi att det inte kommer sätta några käppar i hjulet för smålänningarna.

Lördag klockan 15.15 är det nedsläpp, se till att vara redo för en underbar hockeymatch!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]