Slovakien – Litauen: Dagens högoddsare!

Här ställs två lag man egentligen inte vet speciellt mycket om. Slovakien är ett lag som både haft fram- och motgångar genom åren. Den senaste tiden har Slovakien fått vänja sig vid att inte vara med bland topplagen i VM-kval grupperna.

Litauen är ett lag som har överraskat i sin VM-kvalgrupp. De ligger efter England i tabellen i skrivande stund. Fotbollstraditionen i Litauen är inte speciellt stor. Vilket har gjort att även detta lag inte nått till VM eller EM på ett tag.

Det finns egentligen inte mycket som talar för en välspelad, och vacker fotbollsmatch. Däremot kommer det garanterat finnas vilja och känsla. En vinst här, och ett hopp om VM finns i liv.

Avspark: Den 11 november, kl. 20:45
Arena: Antona Malatinskeho Stadio
Visas hos: Okänd

Speltips

Som tidigare nämnt så har Litauen verkligen fått en bra start på deras VM-kvalgrupp. Kanske bättre än vad många hade förväntat sig. De ligger nu bakom England, och skulle teoretiskt kunna gå upp i gruppledning.

Detta scenario blir endast möjligt om England skulle förlora mot Skottland, och Litauen skulle vinna mot Slovakien. Detta är resultat som inte är omöjliga, men kanske inte mest troliga.

Trots att Slovakien inte är någon proffsnation i fotboll på något vis, så finns ändå talanger på sina håll. Många underskattar nog Slovakien, som brukar vara ett lag som hamnar i mitten av dessa VM-kvalgrupper.

Drömmen om att Slovakien ska lyckas ta sig vidare till VM finns självklart kvar. Det finns många matcher kvar innan VM-kvalet är avgjort.

Hade inte Litauen imponerat i början av detta gruppspel hade vi satt Slovakien som självklart vinnare. Nu ser vi att det är ganska dåliga chanser att det stämmer, trots att det är det mest sannolika oddset vi kan spela på.

Men vad vore betting utan lite spänning? Därför kommer vårt speltips denna gången vara på underhuggaren Litauen, som vi hoppas är mer intresserade av att vinna än Slovakien. Dessutom hämtar vi betydligt bättre odds på det resultatet.

Odds hos Bet365

Ska du spela på matchen så rekommenderar vi som vanligt Bet365. De ger alltid riktigt höga odds på internationella matcher. Nedan hittar du oddsen som finns just mellan Slovakien och Litauen.

  • Slovakien vinner – 1.33
  • Oavgjort – 4.75
  • Litauen vinner – 10.00

Dagens högoddsare

När vi tippar matcher och deras odds så brukar vi lägga till en högoddsare. En högoddsare innebär att vi tar ett resultat med inte speciell stor sannolikhet. Vi kan därmed vinna mycket pengar på en mindre insats.

En högoddsare är riktigt kul att sätta. Dels för att du vinner en hacka med tanke på de höga oddsen. Dessutom kan du skryta lite för dina vänner att du fick in en riktigt högoddsare i din kupong.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]