Skidskytte-VM odds: Damer, 15 km – 12 mars

Idag kommer vi ha främst två svenskor som har medaljchans. Inte minst har vi Hanna Öberg som har OS-guld på just denna distans som ska köras under den 12 mars.

Dagens tävling den 12/3 kommer vara en damtävling. Där kommer de att åka individuellt i totalt 15 km. De kommer att skjuta totalt fyra gånger. Två liggande, och två stående.

Här nedan kan du se vilka odds som finns på Hanna Öberg, eller Mona Brorsson. Dessutom har vi självklart med odds från deras konkurrenter.

Betting på skidskytte den 12 mars

Förutsättningar i dagens tävling är goda. Gällande vädret så verkar det något nederbörd under dagen. Dessutom talar väderprognoser i Östersund om att vi inte bör förvänta oss någon hårdare vind. Detta är med andra ord mycket god förhållande på skjutvallen.

Vi har sett ett blandat skytte från båda de svenska skidskyttarna under VM. Förra tävlingen hade inte minst Mona Brorsson ett enormt bra skytte fram tills sista skyttet där hon bommade inte mindre än fyra gånger.

Då var det ett betydligt sämre väder för just skidskytte. Idag lär vi inte se lika många bom varken från svenskorna eller d

e andra skidskyttarna.

Här kommer vi dela med oss om ett speltips inför skidskytte gällande 15 km för damer som kommer avgöras 15:30, 12 mars. Observera att alla dessa odds är hämtade från Unibet. Spela på skidskyte & hämta din bonus på 200% upp till 2000 kr. Dessutom kan du göra insättningar med Swish, vilket är mycket smidigt för många spelare!

Odds från Unibet (200% upp till 2000 kr i bonus):

  • Dahlmeier – 4.00
  • Öberg – 7.00
  • Rösieland – 8.00
  • Vitozzi – 8.00
  • Kuzmina – 9.00
  • Wierer – 9.00
  • Mäkärainen – 12.00
  • Eckhoff – 16.00
  • Brorsson – 21.00

Sverige fortfarande utan medalj

Årets skidskytte VM i Östersund har hittills inte bjudit på många svenska medaljer. Vi har inte varit långt ifrån. Vi har både haft en fjärde och en femte plats. Dessutom hade Mona Brorsson ledningen i förra tävlingen med nästan 1 minut. Däremot räckte det inte när hon skjöt bort sig på sista skyttet med hela 4 bom.

Det börjar bli dags för de svenska skidskyttarna att börja klättra några placeringar i medaljligan för att inte detta hemma-VM ska bli något som svenskarna helst glömmer.

Ännu återstår det en hel del tävlingar där vi har goda chanser att ta medalj i. Inte minst återstår två stafetter som Sverige har goda erfarenheter i.