Shakhtar Donetsk – Celta Vigo: Avgörande i Europa League

I vanlig ordning så kommer matcher i Europa League att spelas i skuggan kring Champions League. Många i Sverige gillar även att följa matcherna i Europa League efter att de njutit av fotboll i toppklass under samma vecka.

Intresset blir heller inte mindre av att det är en av våra främsta anfallare finns i lagen som spelar. I Celta Vigo så hittar vi nämligen John Guidetti som nu fungerar som en av stödpelarna för Celta Vigo.

I skrivande stund så är det Celta Vigo som ligger i underläget. Efter att de förlorade senaste matchen mot Shakhtar med 0-1. Det innebär att Celta Vigo måste sätta fram allt de kan och satsa hårt för att vinna matchen.

  • Avspark: Den 23/2-2017, kl. 21:05
  • Arena: Metalist Stadium
  • Visas hos: Eurosport 2
  • Bästa oddsen: Bet365

Vi tror på Celta Vigo!

Att spela på att det är Celta Vigo ska vinna matchen, och där med att ta sig vidare i Europa League är riskfullt. Däremot är det inte på något vis omöjligt.

Oddsen på att det ska vara Celta Vigo som plockar hem matchen är höga, speciellt höga blir de om vi väljer att Celta Vigo ska ta sig vidare.

Vi hittar just nu oddset på hela 7.00 x din insats inne hos bet365 på att det är Celta Vigo som tar sig vidare från denna gång.

Det är som sagt inte alls det mest troliga alternativet som vi lägger till i vår spelkupong. Däremot anser vi att Celta Vigo inte alls är uträknade på något vis. Om du har följt Celta Vigo i La Liga, eller Copa del Rey så känner du säkert till lagets framgångar.

De har bl.a. lyckas att slå ut Real Madrid från Copa del Rey. Vilket är ett kraftprov på att de även skulle plocka ut Shakhtar Donetsk från Ukraina.

Vi kommer därför att spela på att Celta Vigo vinner matchen, och kvalificerar sig vidare till nästa omgång inne hos bet365.

  • Vårt spel: Celta Vigo kvalificerar sig vidare
  • Odds: 7.00
  • Vi spelar hos: bet365

Jämför odds!

En stor fördel med att vara en aktiv spelare är att du alltid kan spela med bäst odds på de matcher du vill. Det kan gynna dig en hel del att jämföra bäst odds på nätet. Det hjälper dig att alltid kunna spela på sport, samtidigt som du får den största möjliga utbetalningen för din spelkupong.

Låt oss säga att du inte skulle jämföra odds inför matchen mellan Shaktar Donetsk och Celta Vigo. Då finns risken att du spelar på ett odds om kanske är värt 6.50, istället för 7.00 som bet365 erbjuder.

Skulle du sätta 200 kronor på att Celta Vigo skulle kvalificera sig vidare i Europa League så kan du vinna 1300 kr på en vanlig bettingsida. Samtidigt som du istället kan vinna 1400 kr på bet365. Det innebär helt enkelt att du får samma chanser att vinna en större summa pengar.

Som en smart bettingspelare så förstår du att det kan gynna dig massor. Se därför till att jämföra innan du börjar spela.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]