Sevilla – Leicester: Press på Sevilla!

Champions League har klarat av gruppspelet i Champions League, och lagen slussas nu vidare till åttondelsfinaler, och ett finalspel i Champions League. Vilka lag som håller för att stanna kvar i världens största fotbollsturnering för klubblag kommer vi att tipsa dig om.

Vi kommer i vårt speltips att ge dig alla förutsättningar som kan vara nödvändiga inför matchen mellan Sevilla – Leicester i Champions League.

Se till att även du får chansen att få så bra chanser som möjligt att vinna på odds under Champions League. Läs vad vi tror och skapa dig en egen uppfattning innan du lämnar in din spelkupong hos din bookmaker.

  • Avspark: Den 22/2-2017, kl. 20:45
  • Arena: Ramon Sanhez Pizjuan
  • Visas hos: ViaPlay
  • Bäst odds: bet365

Leicester pallar inte trycket!

Förra året visade sig vara en riktig fullträff från Leicester. Laget lyckades smått mirakulöst vinna hela Premier League i England. Genom att ta en titel, så har de även fått en fribiljett i Champions League. Leicester klarade sig från gruppspelet utan större problem. Men hur ser de ut när insatserna höjs i åttondelsfinalerna?

På andra sidan planen så kommer nämligen ett formstarkt Sevilla att ställa upp. De kommer att inneha den första matchen på hemmaplan, vilket självklart gynnar det spanska laget. Att börja på hemmaplan anser vi är en fördel.

Genom att vara det lag som startar på hemmaplan så kan man gå fullt ut i båda matcherna. När det handlar om matchen på hemmaplan, så är det den matchen som laget har störst chans att göra ett bra resultat från. Ett bra resultat i den första matchen ger i sin tur bättre möjligheter att ta sig vidare från returmötet.

Därför är det inte speciellt konstigt att de lagen som startar på hemmaplan kommer att gå fullt ut. Vilket vi tror, och hoppas att Sevilla kommer att göra denna match. Uppgiften för Leicester är inte primärt att vinna, utan istället inte släppa in för många mål, och hålla ett bra resultat inför returmatchen.

Vi tror att det är Sevilla som kommer att vinna matchen. Leicester har inte visat samma presentationer som de har gjort under den förra upplagan i Premier League, och anses nu vara ett av de lag i åttondelsfinalerna som är svagast.

Vårt tips kommer därför ligga inne på att det är Sevilla som är det vassaste laget och lyckas vinna matchen.

  • Vårt tips: Sevilla vinner matchen
  • Odds: 1.40
  • Vi spelar hos: bet365
  • Sportbonus: 1000 kr

Så tittar du på Champions League 2017

Det bästa knepet för dig att kunna Champions League live streaming när, och vart som helst är via nätet. Ute på internet finns det nu en hel del live streams från Champions League som du kan njuta av.

ViaPlay är den streamingtjänst i Sverige som erbjuder matcher från Champions League. Det är till denna streamsida somdu bör vända dig om du vill se matcher i Europas största turnering för klubblag.

Champions League är inte den enda liga, eller turnering som du kan enkelt se direktsänd på nätet. Bland alla våra streamingstjänster av fotboll & sport så hittar vi flera aktörer som erbjuder live streams.

Vi ser alltid till att uppdatera dig både med speltips och tips på streams inför matcherna som vi erbjuder dig att spela på.

Kanske är det därför så många besökare väljer att läsa speltips hos oss innan de går vidare för att se en match på nätet.